banner249

Halk otobüsleri 2 gün ücretsiz

Denizli Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların mağdur olmaması için tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturarak halkın ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Halk otobüsleri 2 gün ücretsiz
banner240

Bu arada, Ramazan Bayramı'nın 1. günü 08 Ağustos 2013 Perşembe ve 2. günü 09 Ağustos 2013 Cuma günü belediye otobüsleri ücretsiz olacak. Denizli Belediyesi, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri ve ulaşımda sorun yaşanmaması için önlem aldı. Buna göre, Ramazan Bayramı'nın 1. ve 2. günü belediye otobüsleri ücretsiz olacak. 


NÖBETÇİ EKİPLER İŞ BAŞINDA
Bayram süresince vatandaşların sorunlarını çözmek ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan nöbetçi ekipler, tatil boyunca görev yapacak. Vatandaşlar, bayram tatili süresince her türlü problemleri için ALO 153 telefon hattını arayarak belediyenin ilgili birimlerinden yardım isteyebilecekler. 

Bu arada İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’nden ekipler vardiya sistemine göre 24 saat boyunca göreve hazır bir şekilde bekleyecek ve herhangi bir olumsuzlukta zaman kaybı olmaksızın anında müdahale edilebilecek. 

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ramazan Bayramı’nın 1. günü 08 Ağustos 2013/Perşembe günü saat 13:30'da Çınar Meydanı’nda bayramlaşma programına katılacak. Bu arada, bayram öncesi 07 Ağustos 2013/Çarşamba günü ise saat 11:00 ile 13:10 arasındaki programda Yetiştirme Yurdu, Huzurevi ve Çocuk Yuvası ile şehitlik ziyaretleri yapılacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER