banner249

Başkan Ergün tebrikleri kabul ediyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz, kendisini tebrik etmek için gelen İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Muhittin Menekşe ve Gediz Elektrik İl Müdürü Yakup Önder’i makamında ağırladı.

Başkan Ergün tebrikleri kabul ediyor
banner240
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilk konuğu İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Muhittin Menekşe oldu. Geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri işbirliğiyle güzel projelere imza atıldığını söyleyen Menekşe, yeni hizmet döneminin hayırlı olmasını temenni ederek şöyle konuştu, “Geçmiş dönemde 5 yıl beraber çalıştık. Sizlere destek vermeye çalıştık. Nice 5 yıllar daha birlikte çalışmayı diliyorum. İnşallah bu dönemde de Manisa’ya hayırlı hizmetler yapmaya devam edersiniz” diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün de “Güzel birlikteliklere imza attık. Çoğu projede İller Bankası’nın desteğini aldık. Bu anlamda Manisa halkı adına Genel Merkeziniz’e ve bölge müdürlüklerinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Başkan Ergün’ün ikinci konuğu ise Gediz Elektrik İl Müdürü Yakup Önder oldu. Önder, Başkan Ergün’e yeni hizmet döneminin hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Ergün de ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı Önder’e teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER