banner249

Afyonkarahisar’da güvenlik üst seviyede

AK Parti’nin geleneksel olarak düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı bu yıl Kızılcahamam yerine ilk defa Afyonkarahisar’da yapılacak. Kamp öncesi kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Afyonkarahisar’da güvenlik üst seviyede
banner240

Afyonkarahisar NG Güral Otel’de 10-11 Mayıs tarihlerinde yapılacak AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde kent genelinde otel çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Başbakan Erdoğan başkanlığında yapılacak 2 günlük kapma başbakan yardımcıları, bakanlar, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve kurucu üyeler katılacak. 


Kampın yapılacağı Güral Otel ve çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyede tutulurken, özel harekat polisleri de otelin bulunduğu yüksek yerlerde konuşlandırıldı. Daha önceden böcek aramalarının yapıldığı otelin giriş ve çıkışları özel güvenlik aracı ile kayıt altına alınırken, basın mensuplarının bulunacağı alan da güvenlik şeridi ile çevrildi.

AK Partili milletvekilleri ve bazı Bakanların gelmeye başladığı kampın ilk günü olan Cumartesi günü Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak açılış konuşmasından sonra Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, seçim konusunda katılımcılara bilgi verecek. Yine Cumartesi günü İçişleri Bakını Efkan Ala Çözüm Süreci ve paralel yapı ile ilgili son bilgileri aktaracak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, paralel yapıya karşı alının ve alınacak önlemlerle hakkındaki hukuki süreci anlatacak. 

Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise ekonomi konusunda bilgilendirme yapacak. Kampın ikinci günü olan Pazar günü, Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında genel bir görüşme yapılacak ve kabine yeni giren Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan birer sunum yaparak, sorulara cevap verecekler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER