banner249

Baybatur, “Çelik’e güvenimiz tam”

AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Baybatur, “Çelik’e güvenimiz tam”
banner240
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, İl teşkilatı olarak her koşulda Çelik’e destek olacaklarını ifade etti. 

Başarılı bir çalışma ile Şehzadeler’ de başarının elde edildiğini vurgulayan Baybatur ”Öncelikle yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Biz İl Teşkilatı olarak belediyeyi kazandığımız ilçeleri ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bu gün sizi de ziyaret edelim görevinizde başarılar dileyelim istedik. Sizin Belediye Başkanı olmanızda geçmişe dayalı hukukumuza binaen ayrı bir mutluluğumuz var. 

Seçim döneminde Şehzadeler ilçe yönetimimiz kadını, gençliği, ana kademesi ve sizinle beraber iyi bir havaya kavuştu ve buda seçimlerde güç görünen Şehzadeler ilçe Belediyesinde başarıyı getirdi. Bu vesile ile sizleri tekrar il teşkilatı adına tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte, bizlerde İl teşkilatı olarak her daim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. 

İnanıyorum ki burada önümüzdeki 5 yıllık dönemde Şehzadeler ilçesinde Ömer Faruk Çelik Başkanımız, hakikatten yapılması zor olan işleri başarı ile yapacak ve alnının akıyla 2019’da milletimizin karşısına çıkacaktır. Bu meşakkatli yolda da destek ve dualarımızın kendisi ile olduğunu ifade ediyor başarılar diliyorum” dedi.

“TEŞKİLATIMIZIN DESTEĞİNE OLAN İNANCIM TAMDIR”
Zorlu bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ”Öncelikle değerli İl Başkanımız ve il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı, Evliyaların, Sultanların şehri Şehzadeler Belediyesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Zorlu ama güzel bir seçim dönemi yaşadık. 

Seçim kampanyası döneminde şüphesiz ki en büyük desteği teşkilatımız sağladı. Sizlere de vermiş olduğunuz destekleriniz nedeni ile teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreç şehrimize hizmet etme sürecidir. Bu noktada da Şehzadeler ilçemize büyük yatırımların gelmesi noktasında biliyorum ki başta İl Başkanımız olmak üzere tüm yönetimimiz büyük bir destek sağlayacaktır. Hükümetimiz nezdinde yapılacak çalışmalarda en büyük destekçimizin sizler olacağının bilinci içerisindeyim. 

El birliği ile güzel şehrimize, güzel hizmetler edelim ve kalıcı eserler bırakalım arzusu içerisindeyiz. Bunu da inşallah birlikte başaracağımıza inanıyorum. Değerli İl Başkanımız, Başkanlığının yanı sıra çok eski bir arkadaşımız, gençlik yıllarından beri bir arada olduğumuz gerçekten de değerli bir arkadaşımız. 

Dostluk hukukumuzda olduğu gibi ben inanıyorum ki bu görevlerde de inşallah büyük bir uyum içerisinde güzel hizmetleri birlikte sunarız” dedi. Makamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret eden İl Başkanı Murat Baybatur, Çelik’e ‘Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye Nasihatı’ olan çerçeveyi hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER