banner249

Başbakana fırça atan doktor kovuldu

ingiltere'de başbakana fırça atan doktor cezasız kalmadı

Başbakana fırça atan doktor kovuldu
banner240

İngiltere Başbakanı David Cameron ile Başbakan Yardımcısı Nick Cleggi hijyen kurallarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle fırça atan ortopedi doktorunun görevden uzaklaştırıldığı iddia edildi.

Independent, St Guys hastanesinin ortopedi koğuşunda hijyen kurallarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle Başbakan David Cameron ve Başbakan Yardımcısı Nick Clegge fırça atan 57 yaşındaki ortopedi doktoru David Nunnun görevden uzaklaştırıldığı yazdı.
HASTANE: KENDİ RIZASIYLA AYRILDI

St Guys hastanesi yetkilileri, ortopedi uzmanı Dr. Nunnun görevden uzaklaştırıldığı önündeki iddiaları reddetti. Nunnun kendi rızasıyla zorunlu ücretli izne ayrıldığını belirten yetkililer, Nunnun hastalarıyla başka bir doktorun ilgilendiğini kaydetti.

BAŞBAKAN VE YARDIMCISINI FIRÇALADI

Nunn, hastanenin ortopedi bölülümdeki bir hastayla sohbet eden Başbakan David Cameron, Başbakan Yardımcısı Nick Clegg ve yanındakileri hijyen kurallarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle fena fırçaladı.

Başbakan ve yardımcısının ortopedi bölümünde yatan bir hastanın yanına oturmasına sinirlenen Nunn, Cameron ve beraberindeki gazetecilere parmağını sallayarak, Size bu şekilde buraya girebileceğinizi kim söyledi? Gömleklerin kollarını kıvırın ve kravatları çıkarın! diye bağırdı.

Bu sırada Cameronın yüzündeki şaşkın ifade kameralara yansıdı. Cameron şaşkınlık içinde gazetecilerin odadan çıkmasını ve kravatlarını çıkararak gelmelerini rica etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER