banner249

Bakandan ilginç mesaj!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması sebebiyle tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilginç bir mesaj verdi.

Bakandan ilginç mesaj!
banner240

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de katıldığı törende yaptığı konuşmada, "Ne zaman Dünya Kadınlar Günü en güzel şekilde kutlanacak biliyor musunuz? Bizim ülkemizde bütün siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarında, tüm sivil toplum örgütlerinde kadın kollarının kaldırıldığı gün... Siyasi partilerde erkek kolları var mı ki kadın kolları olsun?" dedi. 


8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması sebebiyle tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilginç bir mesaj verdi. Kadınlar Günü’nü kutlamanın çok güzel olduğunu ifade eden Zeybekci, "Her zaman söylüyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak güzel bir şey. Tüm dünya kutluyor. Ama ne zaman Dünya Kadınlar Günü en güzel şekilde kutlanacak biliyor musunuz? Bizim ülkemizde bütün siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarında, tüm sivil toplum örgütlerinde kadın kollarının kaldırıldığı gün Kadınlar Günü daha güzel kutlanacak. 

Siyasi partilerde erkek kolları var mı ki kadın kolları olsun? Nereden başladığımızı da tabii unutmamak lazım. Kadınlarımızın ticaret ve siyasi hayatına, bilim hayatına katılımları ile ilgili sıfır noktadan buralara geldik. Birçok alanda kadınlarımız erkekleri geçmiş durumda. Siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz dünyanın birçok modern ülkesinde olduğu gibi kadın kollarını zamanla iptal edecek. O zaman Kadınlar Günü daha anlamlı kutlanacak" diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER