banner249

Bahçeşehir Koleji tüm birincilikleri aldı!

Denizli Bahçeşehir Koleji, Nisan ayında yapılan Türkiye genelindeki deneme sınavlarında birinciliği kimseye kaptırmadı.

Bahçeşehir Koleji tüm birincilikleri aldı!
banner240

Denizli Bahçeşehir Koleji, eğitim kalitesi ile verimliliğini artırmayı, öğrencilerin öğrenme düzeylerini ortaya çıkarmayı, eleştirel düşünen, araştıran, sorgulayan, 21. yüzyıl becerileri ile donanmış bireyler yetiştirmeye devam ediyor. 


Öğrencilerin dönem başında, dönem içinde ve dönem sonlarında öğrenme eksikliklerini belirleyen ve belirlenen eksiklikler doğrultusunda iyileştirici çalışmalar yapan Bahçeşehir Koleji, ortaokul düzeyinde her hafta deneme sınavları gerçekleştirmeye devam ediyor. Öğrenciler bu çalışmalarla ulusal sınavlara en iyi şekilde hazırlanıyor. 

Denizli genelinde Nisan ayında gerçekleştirilen MEB TEOG Deneme Sınavı ve Türkiye genelinde düzenlenen TÖDER TEOG Deneme Sınavı sonuçlarında, yıl içinde gerçekleştirilen sınavlara hazırlık çalışmalarının olumlu yansımaları göze çarpıyor. TÖDER TEOG Deneme Sınavı Sonuçlarında 8. sınıf öğrencisi Elif Ege Gürsoy, Türkiye Birincisi oldu. 

Milli Eğitim Bakanlığı TEOG Deneme Sınavı Sonuçlarında yine Denizli Bahçeşehir Koleji 6, 7 ve 8. Sınıflar tüm okullar arasında İl Birinciliği, 7.sınıf öğrencilerinden Türkan Aşık ve Gökçe Çalışkan İl Birinciliği ve 8.Sınıf Öğrencilerinden Elif Uz İl ikinciliğini kazandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER