banner249

Babadağ sizi çağırıyor!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, hafta sonu gerçekleşecek olan Babadağ Girişimci Kadınlar ve El Sanatları Festivali öncesi basının karşısına geçti. Babadağ Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) ile birlikte son dönemde yoğun bir tempoda hazırlık yaptıklarını belirten Başkan Atlı, “Babadağ için hayallerimiz var ve bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi.

Babadağ sizi çağırıyor!
banner240

Denizli’nin en değerli ilçelerinden biri olan Babadağ, Türkiye genelinde markalaşabilme adına tanıtım faaliyetlerine tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonu Girişimci Kadınlar ve El Sanatları Festivali düzenlenecek. Festival, cumartesi günü yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak ve protokol konuşmaları ile devam edecek. Akşam ise Gökçe konseriyle Babadağlılar coşacak. Bol bol keşkek ve yemek ikramları yapılacak. Pazar günü ise 5 kişilik özel bir jürinin ve çok özel yarışmacıların olduğu yemek yarışması düzenlenecek. Ozan Ozanca konseri ile hafta sonu tamamlanacak. Ayrıca çocuklar için de eğlenceler olacak. Özellikle palyaço gösterisi minikler tarafından ilgiyle takip edilecek. 

FESTİVALİN OMURGASI KADINLAR 
Gazeteciler Cemiyeti’nde festivalle ilgili olarak basının karşısına geçen Başkan Ali Atlı, “3 aydan bu yana yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Hava şartları nedeniyle ertelediğimiz festivalimizi şimdi düzenleyeceğiz. Kadınlarımız bu festivalimizin olmazsa olmazı. El emeği göz nuru ürünlerini görücüye çıkaracaklar ve üretim aşamasını da ziyaretçilere aktaracaklar. 25-30 bin misafiri ağırlamayı planlıyoruz. Uzun süren bir hazırlık dönemi oldu ve bu yıl çıtamızı biraz daha yükselttik” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER