banner249

Arpacı’dan Cumhuriyet Mesajı!

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Arpacı’dan Cumhuriyet Mesajı!
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili yaptığı yazılı basın açıklaması ile Cumhuriyet’in 100. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Arpacı, “29 Ekim 1923 milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin Cumhuriyet ile taçlandığı gündür. Cumhuriyetimizin bugün 100. Yılını büyük gurur ve onurla kutluyor, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve artan bir özlemle anıyoruz” dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ, BİZLERE BIRAKILAN EN ÖNEMLİ MİRASTIR
Arpacı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şöyle, “100 yıl önce bugün; Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından ülkemizin ulusal bağımsızlığının, demokrasisinin ve çağdaş bir toplumun temelleri atılmıştır. 

100 yıl önce bugün bir milletin azmi ve kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bizlere bırakılan en önemli mirastır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu mirası korumak, geliştirmek ve geleceğe taşımak ise bizlere düşen en büyük sorumluluktur. 

Bağımsızlık düşüncesiyle adım adım inşa edilen Cumhuriyet fikri Milli Mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun en büyük eseridir. Ulusumuzun bağımsız bir devlet olarak uluslararası toplumda yer alma mücadelesi Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER