banner249

Ak Partili kadınlar her aksam bir evde iftar yapacak

ak parti il kadın kolu başkanı peral uluköy, ramazan ayı sonuna kadar kadın kolu yönetiminde olan 50 bayanın 79 mahalledeki en az iki eve giderek iftar yapacağını söyledi.

Ak Partili kadınlar her aksam bir evde iftar yapacak
banner240
Ak Partili kadınların iftara gidecekleri evlerde yiyecekleri yemekleri ve iftarlıkları kendi evlerinde hazırlayarak, misafir olacakları evlere götüreceğini belirten Kadın Kolu Başkanı Uluköy, Ramazan ayını halkın arasında dolu dolu geçireceklerini vurguladı.

Ev ziyaretlerinin iftardan teravih saatine kadar devam edeceğini anlatan Uluköy, “Ramazan ayında ziyaret edeceğimiz ailelerimizin adreslerini mahalle ziyaretlerimizde belirlemiştik. Merkez ilçeye bağlı 79 mahallede bulunan adreslere 50 yönetim kurulu üyemiz Ramazan ayı boyunca en az iki kere ziyaret edecek. Ziyarete gideceğimiz aile fertlerini iftar telaşına sokmamak içinde, ziyarete gidecek üyemiz o akşam iftarda yenilecek yemekleri ve iftarlıkları kendi evinde hazırlayarak, misafir olacağı eve götürecek. Ramazan’ın özünde zaten birlik beraberlik, paylaşma ve kardeşlik vardır. Bu ziyaretlerimiz parti çalışmamızın dışındadır. Ziyarete gittiğimiz ailemizin fertleri ile sohbet edeceğiz. Eski güzel ancak unutulmaya yüz tutmuş Ramazanları yad edeceğiz” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ İLE YAPIYORDUK
Geçen Ramazan’larda bu tür ev ziyaretlerini milletvekilleri ile birlikte yaptıklarını, bu yıl Ramazan ayında kadın teşkilatı olarak kendi programlarını yaptıklarını dile getiren Uluköy, “Mahallelerde yönetim kurulu üyelerimiz ev ziyaretleri yaparak onlarla birlikte iftar yaparken, bizlerde ilçelerimizde ve köylerimizde organize edilen toplu iftar yemeklerine katılacağız.

Ramazan ayı boyunca ilçelerimize ve köylerimize defalarca giderek halkımızla birlikte olacağız. Ramazanın huzur ve bereketini onlarla paylaşacağız” şeklinde konuştu. Denizli’de AK Partili kadınların yeni üye yapma konusunda da çok başarılı olduklarını anlatan Uluköy, “Denizli teşkilatı olarak 43 bin 160 bayan üyeye sahibiz. Üye kayıtlarımız aralıksız devam ediyor. Geçen ay il genelinde 2 bin 35 yeni kadın üye kaydı yaptık. Halkımız AK Partinin hizmetlerini ve çalışmalarını çok beğeniyor. Akın akın insanlarımız partimize üye olmak için geliyor. Onların bu desteği ve dualarıyla biz önümüzdeki seçimlerden de başarı ile çıkacağız. Denizlimiz AK Parti sayesinde bu güne kadar görmediği birçok yeni hizmete ve projeye kavuştu. Önümüzdeki günlerde kentimiz ve ilimiz sakinlerinin faydasına daha birçok projeyi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER