banner249

Hırsızların arabasından öyle şeyler çıktı ki!

ankara'dan çaldıkları sahte plakalı ticari kamyonetle muğla'da hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Hırsızların arabasından öyle şeyler çıktı ki!
banner240
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Uğur Mumcu Bulvarı;nda inşaat malzemeleri satan bir iş yerine 2 kişinin girdiğini, şüphelilerin iş yerinin arka kısmına çektikleri 06 VKG 53 plakalı ticari kamyonete malzeme yüklediklerini tespit etti.

Operasyon düzenleyen ekipler, iş yerine giren Y.K. ve M.B;yi suçüstü yakaladı. Şüphelilerin ifadelerinde, hırsızlıkta kullandıkları aracı Ankara;dan çaldıkları ve aracın plakasını sökerek sahte plaka kullandıkları söyledikleri öğrenildi.

Y.K;nın üzerinde Hüseyin Eker ismine ait sahte kimlik, ehliyet ile araç içerisinde 2 adet sahte plaka ele geçirildi. Öte yandan Y.K. hakkında hırsızlık suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arama kaydının bulunduğu belirlendi.

Şüpheliler, sağlık kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildikleri sırada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından "Hırsızlık ve sahtecilik" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER