banner249

Kale;de Ramazan etkinlikleri başladı

denizli’nin kale ilçesinde belediye tarafından geleneksel hale getirilen ramazan etkinlikleri başladı. Çarşı merkezinde yapılan etkinliğinde büyük küçük vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kale;de Ramazan etkinlikleri başladı
banner240
Yapılan etkinliğe Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP İlçe Başkanı İsmail Omrak, belediye meclis üyeleri, protokol üyeleri ve daire amirleri katıldı. İki kısım olarak gerçekleştirildi.

İlk olarak minikler için meddah, ibiş, orta oyunu, palyaço ve sihirbazlık gösterileri sunuldu. Miniklerin en çok ilgisini ateş püsküren adam ve sihirbazlık gösterileri çekerken palyaçolar kahkahaya boğdu. Yapılan küçük yarışmalarla zevkli dakikalar geçirirken yarışmalarda başarılı olanlara ödül verildi.

Etkinliğin ikinci bölümünde yetişkinler için dini sohbet, ilahi konseri ve semazen gösterileriyle devam etti. Geçen yıllarda tekrar sahne alan semazenler Kaleli vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca köylerin mahalleye dönüştüğünden dolayı bir bütünlük olması için tüm mahallelerde etkinliklerini yapacaklarını belirterek “ Halkımızın semazen gösterilerine çok sevdiği ve susadığını gördük. Bu sene etkinliklerimiz içerisinde semazen gösterilerini tekrar dahil ettik. 10 Mahallemizde, iki beldemizde 3 defa da ilçe merkezimizde ramazan programı yapacağız.” dedi.

Konuşmanın ardından İlahi konseriyle ve semazen gösterileriyle devam ederken vatandaşlar Ramazan gecesinin coşkusunu bir kez daha yaşadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER