banner249

Ak Partili başkan bakın neye isyan etti!

ak parti muğla il başkanı nihat Öztürk, "biz nasıl muğla'daki 40 yıllık chp iktidarına tahammül ediyorsak, onların da bize tahammül etmesini bekliyoruz" dedi.

Ak Partili başkan bakın neye isyan etti!
banner240
İçmeler Aqua Otel;de AK Parti İl Başkan Yardımcıları Esat Tugay, Ozan Balcı, İlçe Başkanı Kadem Mete ve geçmiş dönem belediye başkan adayı Doğan Tugay bir araya gelen Nihat Öztürk, Muğla ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu;nun çarşamba günü Marmaris;te olacağını belirten Öztürk, "Bakanımız partimizin ilçe başkanlığını ziyaret edecek ve Muğla;da bir takım çalışmalarda bulunacak. Muğla halkının dört gözle beklediği devlet hastanesi konusunda müjdeler verecek. Sağlık alanında Muğla;da çok önemli işlere imza atmış olmamıza rağmen, hastane olayı siyasette konu olmuştu ve 10 yıl kadardır kamuoyunu meşgul ediyordu. Muğla Devlet Hastanesi mevcut yapısı gereği halka yeterli hizmet verememesinden dolayı sıkıntılar yaşıyorduk. Bu yeni hastane sadece Muğla merkez değil, çevre ilçelerdeki vatandaşlarımızın da büyük bir ihtiyacını karşılayacak" dedi.

Teşkilat olarak en iyi şekilde seçimlere hazırlandıklarını anlatan Öztürk, Muğla ve ilçelerine hizmet etmek istediklerini kaydetti. Bu çabalarını bazılarının yanlış anladığını dile getiren Öztürk, "Partimizi kurduğumuz tarihten beri hiçbir zaman kavgaya ve çatışma ortamına vesile olmak istemedik. Marmaris, Bodrum, Fethiye dünyanın incisi ve eşi benzeri yok. Buralara en iyi şekilde hizmet edebilecek insanlar tarafından yönetilmesi gerektiğini söyledik. Ancak hiçbir zaman sandığın tecellisini görmezden gelmedik. Örneğin Marmaris;te halkımız iki dönemdir Ali Bey;i seçiyor, biz de ona sahip çıkmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"TURİSTE GÖSTERİLEN HOŞGÖRÜ AK PARTİLİYE GÖSTERİLMİYOR"
Gezi Parkı odaklı olaylara değinen Öztürk, bunun sadece 2013 olayı olmadığını, AK Parti;nin kurulduğu günden beri her türlü bahane ile üzerilerine gelindiğini savundu. 31 Mayıs;tan bugüne kadar yapılmaya ve oluşturulmaya çalışılan ortamla çalışamaz hale getirildiklerini vurgulayan Öztürk, sözleri i şöyle sürdürdü, "İngiliz ve Ruslarla tarihimizde savaşlar yaptık ancak gelen turistlere, bunları bir kenara bırakıp Türk misafirperverliğiyle yaklaşıyoruz.

Marmaris;te gelen İngiliz, Alman ve Rus turiste gösterilen hoşgörüyü, AK Partililere göstermeyen bir anlayış var. İnsanlar tepki gösterebilir, zamanı geldiğinde biz de basın açıklaması yaparak tepkimizi dile getiriyoruz. Onların da 11 yıllık AK Parti iktidarında iyi görmedikleri şeyler olabilir ve bunları kamuoyuyla paylaşabilirler ancak il başkanlığını bloke edercesine her akşam oraya yüründü, Bodrum;daki ilçe başkanlığımız yakılmaya çalışıldı, Marmaris;teki ilçe başkanlığımıza yumurtalar atıldı, yürünmek istendi. Tepki ölçülü olmalı, yıkmaya dökmeye yönelik olmamalı."

Bunları özgürlük adına yaptıklarını söyleyenlerin, kendilerinin siyaset yapma özgürlüğünü ellerinden aldığını belirten Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı, "Son bir aydır bizi teşkilat çalışması yapmaktan uzak tutmaya çalıştılar, bizim itirazımız buna. Bizi dar bir alana hapsetmeye çalıştılar. Bu konuda herkesin bizi anlamasını bekliyoruz. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaya çalıştığımız yok. Karşımızdaki insanlarda 11 yıllık iktidarımızın tahammülsüzlüğü var. Biz nasıl Muğla;daki 40 yıllık CHP iktidarına tahammül ediyorsak, onların da bize tahammül etmesini bekliyoruz. Örneğin 10 yıldır Marmaris Belediyesini CHP yönetiyor, kaç kez gidip belediyenin önünde oturma eylemi yaptık, kaç kez belediyeye yumurta attık."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER