banner249

Pekdemir AVM soygunu için özel ekip kuruldu

denizli emniyet müdürlüğü, kentteki süpermarkette güvenlik görevlilerini darp ederek hasılatı gasp eden kar maskeli iki kişiyi bulmak için özel ekip oluşturdu.

Pekdemir AVM soygunu için özel ekip kuruldu
banner240
Denizli Emniyet Müdürlüğü, kentteki süpermarkette kapanış saatinde gizlenen, ardından güvenlik görevlilerini darp ederek hasılatı gasp eden kar maskeli iki kişiyi bulmak için özel ekip oluşturdu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü;ne bağlı hırsızlık ve gasp büro ekipleri alışveriş merkezindeki olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Alışveriş merkezindeki güvenlik kamerası kayıtları üzerinde incelemesini sürdüren ekiplerin, süpermarketin il genelindeki diğer şubelerinde halen çalışan ve daha önce çalışıp ayrılmış kişiler üzerinde çalışma yaptığı öğrenildi.

Acıpayam yolu üzerindeki alışveriş merkezine cumartesi günü kapanış saatine yakın gelen kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi, süpermarket kapandıktan sonra diğer 12 şubeden getirilen hasılatı üst kattaki kasaya götürmek üzere olan güvenlik görevlilerini demir çubuklarla darbetmiş, yaklaşık 100 bin lirayı gasp edip kaçmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER