banner249

Ak Parti’de temayül yoklaması!

AK Parti’de Yerel Seçimler öncesinde temayül yoklaması düzenlendi. Temayül seçimlerinde Büyükşehir'e aday olan efsane kadın kolları başkanı Demet Özkan Değirmenci'ye yoğun ilgi gösterildi.

Ak Parti’de temayül yoklaması!
banner240

AK Parti Denizli İl Teşkilatınca, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı çevrim içi gerçekleştirilen temayül yoklaması AK Parti Denizli Teşkilatınca, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde saat 12.00’de başladı.

Başta Büyükşehir olmak üzere 20 ilçe belediyesi için aday adayları temayül yoklaması için hazır bulundu. Ak Parti'nin Denizli'deki ilk seçilmiş Kadın Kolları Başkanı Demet Özkan Değirmenci, temayül yoklamasında partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.  

ak-partide-temayul

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da katıldığı temayül yoklamasında 156 aday adayı delegeler tarafından dijital ortamda oylanıyor. Temayül yoklamasının şeffaf ve tarafsız bir şekilde yapılması için her ilde komisyonlar oluşturuldu. Komisyonlarda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile milletvekilleri bulunuyor. 81 ilde çevrim içi gerçekleştirilecek temayül yoklamasında yaklaşık 160 bin AK Partili "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlayacak.

ak-partide-temayul

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER