banner249

Ak Partili başkanı mahkeme serbest bıraktı!

Denizli’nin Kale İlçesi’nde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Serkan Meçin, iddiaya göre 30 vatandaşı 12 milyon TL dolandırdı. Meçin, adli makamlarca çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı. İlçe Başkanı özgürlüğüne kavuştuktan sonra sırra kadem bastı.

Ak Partili başkanı mahkeme serbest bıraktı!
banner240

Olay, Denizli’nin Kale İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serkan Meçin’in, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin adı ve işyerinin unvanını kullanarak ilçe ve Denizli Merkezdeki onlarca kişiyi dolandırdığı öğrenildi.

Denizli’de Şifre Haber’in yaptığı habere göre, Ak Parti Kale Gençlik Kolları Başkanı Meçin’in çevresini Zeybekci’nin sayesinde, Zeybekci’ye ait Turkuaz Otomotiv ve Otokoç firmalarından araçları uygun fiyata ve ödeme şartlarında aldığı yalanına inandırarak dolandırdığı ortaya çıktı.

Kendine inanan vatandaşların bir kısmının, günü geldiğinde araçlarını talep etmesi üzerine ilginç bir yola başvuran Serkan Meçin, Denizli merkezdeki oto kiralama şirketlerinden araç kiralayarak, bu şahıslara teslim ettiği, kira bittiğinde de araçları iade edilmeyen şirket yetkililerinin polise başvurmasıyla olayın patlak verdiği belirtildi.

30’U AŞKIN VATANDAŞI 12 MİLYON LİRA DOLANDIRMIŞ…
AK Parti Kale Gençlik Kolları Başkanı iken vatandaşları ve oto kiralama şirketlerini 12 milyon lira dolandıran Serkan Meçin’in, vatandaşların suç duyuruları üzerine gözaltına alındığı, daha sonra ise ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakıldığı, ardından da kayıplara karıştığı bildirildi.

KENDİSİNİ BULAMAYINCA, ARKADAŞLARINA SALDIRMIŞLAR…
Öte yandan mağdur olan Kaleli vatandaşlar ile zarara uğratıldıklarını ileri süren oto kiralama şirketlerinin yetkilileri, Serkan Meçin’in serbest bırakıldığını öğrenince köşe bucak onu aramaya başladılar. Serkan Meçin’in kaçtığını anlayan mağdurlar, hırslarını ona yardımcı olduklarını düşündükleri arkadaşlarından çıkardılar. Silahla vurma ve darp sonucu yaralanmalar olduğu, ilçe halkının araya girmesiyle olayın polise intikal ettiği iddia edildi.

GÖREVİNDEN ALINDI…
Skandal dolandırıcılık olayının patlaması üzerine gözaltına alındıktan sonra da ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakılan Serkan Meçin’in, olayın duyulmasıyla birlikte AK Parti İl Yönetimi tarafından görevinden alındığı, yerine ise Mehmet Çırak’ın yeni Gençlik Kolları Başkanı olarak atandığı belirtildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER