banner249

Adaylardan birlik mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından Karaman Mahallesi'nde gerçekleştirilen açık hava toplantısında adaylar birlik mesajı verdi.

Adaylardan birlik mesajı
banner240

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından Karaman Mahallesi'nde açık hava toplantısı yapıldı. AK Parti'nin seçim çalışmaları içerisindeki ilk açık havada toplantısına, Karaman Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katıldığı 'Tanıtım ve Kaynaşma Toplantısında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu birlik mesajı verdi. 


BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ 
Zolan ve Subaşıoğlu'nun yoğun ilgi gördüğü toplantıda konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de AK Parti döneminde yapılan hizmetleri aktardı. Her yıl 10 yıllık hizmet yapıldığını dile getiren Zolan, "Denizli bir istedi, biz iki verdik. Bu hizmetler bundan sonra da katlanarak devam edecek" dedi. 

Denizli, Büyükşehir olması nedeniyle Merkez'in 2 ilçeye ayrıldığının altını çizen Başkan Zolan, "Bir tarafta Pamukkale, bir tarafta Merkezefendi İlçemiz. Pamukkale İlçemiz'de Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi İlçemiz'de ise Muhammet Subaşıoğlu kardeşimizle el ele; kol kola birlikte çalışacağız. Denizli'de her geçen gün hizmetler artıyor. Kim ne söylerse söylesin, biz eserlerimize ve hizmetlerimize bakacağız" diye konuştu. 

KARDEŞİNİZ OLMAK İSTİYORUM 
Başkan Zolan " Denizli'nin 2004 öncesi ile bugününe baktığımızda aradaki fark siyahla beyaz gibi. 10 yıl boyunca sizlere hizmetkar olduk sizlerin duası ve desteği ile en güzelini yapmaya çalıştık. Daha yapılacak çok iş var. Denizli Büyükşehiri hakediyordu ve hakettiğini aldı. Biz şimdi yeni hizmet destanları yazmak için yola çıktık. Ben sizin kardeşiniz olmak istiyorum. Başkanlık geçip geçici ama kardeşlik bakidir. Allah bizi ömür boyu kardeş eylesin. Hep beraber el ele güzelliklere kavuşacağız. " dedi 

MERKEZEFENDİ DAHA DA GÜZEL OLACAK 
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu'da yaptığı konuşmada halkın büyük tezehüratlarına maruz kaldı. Subaşıoğlu, "Hem Merkezefendi de hem Pamukkale'de hemde Büyükşehir'de heryerde Ak Parti'nin ismini yazdıracağız. AK Belediyeciliğin en güzel örnekleri olacaktır. Hizmet furyasını artırarak devam edeceğiz. Büyükşehir'de Pamukkale ve Merkezefendi'de büyük hizmetlere imza atacağız, 2014-2019 yılları arasında Merkezefendi daha da güzel olacak" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER