banner249

Esnafa müjde!

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, yaptığı ziyaretler ve gelen talepler doğrultusunda esnaflara yönelik çok ciddi bir proje hazırladıklarını müjdeledi.

Esnafa müjde!
banner240

Projeyi Mart ayında açıklayacaklarının altını çizen Gürlesin, göreve geldiklerinde bu projeyi en kısa sürede hayata geçirmek istediklerini söyledi. Her gün yüzlerce esnafla bir araya gelen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, esnafın sorunlarını ve taleplerini de yerinde tespit etmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında esnaflara yönelik çok ciddi bir projeyle geleceklerini müjdeledi. 


Gürlesin, “Gittiğimiz pazaryerlerinde, esnaflarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Meslek odalarında katılımcı ruhun bizde olduğunu ve küçük esnafımızı dinlediğimizi belirginleştiriyoruz. Daha sonra bu talepleri projelerimize dahil edeceğimizi söylemek istiyorum. Aynı zamanda bir müjde vermek istiyorum. Küçük esnaflarımızla ilgili ciddi bir projemiz var. Şuan tam olarak açıklayamıyorum, fakat bu projemiz gündemde olan bir konu hakkında. İnşallah bu görev bize verilir ve biz Belediye Başkanı seçilirsek, bu projeyi kesin uygulamaya koyacağız. 

Pamukkale ilçe sınırları içerisindeki küçük esnafımızın elinden tutacağımız bir proje. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde gele taleplere bağlı olarak oluşturulmuş bir projedir ve göreve geldiğimizde muhakkak uygulayacağız. Fakat söylediğim gibi projeyi şuan açıklayamıyorum, ancak Mart başında duyurusunu yapacağız” dedi. 

“YAPILAN İŞLER, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR” 
Esnafların yanı sıra tüm vatandaşlara hizmet götürmeyi kendilerine hedef belirlediklerini her fırsatta dile getiren Gürlesin, “Sadece esnafımızın değil, tüm insanlarımızın derdi bizim derdimiz olacak. Tüm görüşlere açığız, lütfen bize dile getirsinler onların derdi bizim derdimiz, mutluluğu da bizim mutluluğumuz olacak onlara hizmet etmek için geliyoruz.31 Mart sabahında eğer bu görev bize verilirse en iyisini en güzelini, güzelliklere daha da güzellik katacağız. 

İl genel meclisinde köylere yönelik çalışmalarımız hala devam ediyor ve bu çalışmaları da belediyeye taşımak istiyoruz. Bizi tanımak isteyenler son 10 yılda köylerde yapılan çalışmaya baksınlar, yapılan işler yapacağımız işlerin teminatıdır. Yapılan çalışmalar sonrası çoğu köyümüzün beldeleri geçtiğini düşünüyorum ama daha yapacağımız çok iş var. Bu bilgi birikimi ve tecrübemizle Pamukkale sınırları içinde olan en ücra köşesine bile bu çalışmalarımızı yapacağız. Başbakanımızın teşkilatçı kimliği dalga dalga il başkanlığımıza, ilçe başkanlığımıza, kadın kolları ve geçlik kollarımıza yayılıyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER