banner249

Gökpınar istedi Zolan yaptı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce Gökpınar Mahallesi sakinlerine verdiği sözü yerine getirerek mahalleye aile sağlığı merkezi yaptırdı.

Gökpınar istedi Zolan yaptı
banner240

Aile Sağlığı Merkezi, doktorları, hemşireleri, sağlık personeli görevlileriyle hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce Gökpınar’daki Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’nde, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşları, mahalle toplantıları, ev ziyaretleri, odalar, borsalar ve derneklerin yanı sıra toplumun her kesimiyle bir arada olmaya özen gösteren Başkan Zolan, toplantılarda gelen talepleri de en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek hayata geçiriyor. Bunun en güzel örneği Gökpınar Mahallesi'nde yaşandı. 


Başkan Zolan toplantıda, belediyenin yaptığı çalışmaları anlatarak vatandaşlardan gelen talepleri de aldı. Mahalle sakinlerinin ortak istekleri ise alt yapı, üst yapı, park, spor aletleri, sokak aydınlatmaları ve öncelikli olarak bir aile sağlığı merkezinin yapımı noktasında birleşti. Başkan Zolan da, mahalleye en kısa sürede aile sağlığı merkezi yaparak vatandaşların hizmetine sunma sözü verdi. Diğer isteklerin ise ilgili kurumlarla görüşülüp giderileceği belirtildi. 

VERİLEN SÖZLER TUTULDU 
Aradan geçen zaman içerisinde Gökpınar Mahallesi sakinleri verilen sözlerden daha fazlasının tutulduğunu gördü. İhtiyaç duyulan yerlerde asfalt çalışması yapıldı. Çeşitli parklar yapılarak yeşil alanlar artırıldı. Parklarda, başta kadınlar olmak üzere mahalle sakinlerinin spor yapabileceği alanlar oluşturularak hizmete sunuldu. Fitnes aletleri parklardaki yerini aldı. İhtiyaç duyulan sokaklarda yeterli aydınlatma direkleri yapılması için ilgili kurumlara bilgi verildi. Sokak aydınlatması sorunu da çözüldü. Aile sağlığı merkezi de yine Başkan Osman Zolan tarafından yapılarak Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi. Bu arada müdürlük, gerekli doktor, hemşire ve sağlık görevlilerini merkeze atadı. 

GÖKPINAR YATIRIMA DOYDU 
Gökpınar, son yıllarda yatırımın üstü haline geldi. Kamu yatırımları giderek artırıldı. Mahalle, yıllarca hasret kaldığı doğalgaza Başkan Zolan'ın girişimleri sonucu kavuştu. Bağbaşı'nın içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi, yeni hatların yapılması en çok da Gökpınar Mahallesi'ne fayda sağladı. Geçmişte alt yapıda yaşanan sorunlar, bir daha yaşanmamak üzere tarihe karıştı. Daha önce yapılan parklara, yenileri eklenerek bölge insanının ihtiyacı giderildi. Bu arada bilindiği üzere Gökpınar’dan Ulus Kavşağı’na kadar Antalya yolunda yapılan çalışmaların sonuna gelindi. Yapılan düzenlemeler ile başta Gökpınar olmak üzere bölgenin çehresi değişecek. Yollar, standartların üzerinde yapılıyor. Koşu yolu, bisiklet yolu, refüj düzenlemesi, ara yollar, şev ve banket düzenlemeleriyle Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan söz konusu yol, Denizli'ye yakışır hale geldi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER