banner249

Omuz omuza çalışacağız

MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, “el ele omuz omuza çalışmalı, bu iktidara kırmızı kart gösterip ülkemizi istikrara kavuşturmalıyız” dedi.

Omuz omuza çalışacağız
banner240

Ülkü-Tek Denizli Şubesi tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi belediye başkan adayı Nihat Yeniyol’a moral yemeği düzenlendi. Servergazi mahallesindeki Ocak başı restoran da gerçekleştirilen yemeğe MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Ülkü-Tek Denizli Şube Başkanı Yasin Öztürk, MHP İl Başkan Yardımcısı Leman Kalkan ve çok sayıda davetli katıldı. 


OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ 
Yemekte bir konuşma yapan MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, ”Ülkenin her geçen gün uçuruma sürüklendiğini belirterek, “Bugün ülkemizde bir kaos ortamı yaşanıyor. Yolsuzluk, rüşvet diz boyu. Yine bugün İmralı Canisi hücresinden ülkeyi yöneten iktidara, talimatlar yağdırıyor. Hukuk, adalet ayaklar altında. Yatak odalarından para sayma makineleri, ayakkabı kutularından milyonlarca Dolar çıkıyor. 

İktidarın başı her işi bırakmış, TV kanalı yöneticilerine hangi haberi yayınlamaları veya yayınlamamaları konusunda emirler veriyor, kamuoyu yoklamalarının sonuçlarına müdahale ediyor. Gelinen bu süreçte geçmişte olduğu gibi bugün de, biz Ülkücülere büyük görevler düşüyor. Elimizi taşın altına koyarak ülkeyi bu kaos ortamından çıkarmamız lazım. Bunun ilk adımı 30 Mart’tır. Yerel seçimlere kadar her şeyi bir kenara bırakıp el ele, omuz omuza çalışmamız, bu iktidara önce sarı, daha sonra kırmızı kart gösterip ülkemizin istikrara kavuşmasına katkıda bulunmamız lazım. Bunun için tüm adaylarımızın arkasındayız. Bize düşen hangi görev varsa yapmaya, katkı koymaya hazırız” dedi. 

YENİYOL DUYGULANDI 
Yemekteki birlikteliği gören MHP Merkezefendi adayı Nihat Yeniyol, zaman zaman duydu dolu anlar yaşadı. Yeniyol yaptığı konuşmada, “Merkezefendi’nin geleceğini şekillendirmek amacıyla yola çıktık. 10 yıllık Servergazi Belediye Başkanlığım dönemimde belediyecilik anlamında çok büyük tecrübeler kazandım. Ben hazırım. Bana güvenin çünkü ben, sizlere gerçekten güveniyorum. Buradaki birlikteliği gürünce MHP’yi tercih etmemde ne kadar doğru bir kadar verdiğimi bir kez anladım. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu seçimleri alacağız. Buradaki birliktelik bunun göstergesi” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER