banner249

7 kıta İzmir’de buluştu

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü (TDTK) programının 21’incisi olan Gıda-Tarım Tüketim Ürünleri Fuarı, İzmir Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.

7 kıta İzmir’de buluştu
banner240

Her yıl binlerce yerli ve yabancı iş adamını bir araya getiren ve 7 kıtadan 140 ülke ile 2 bin ziyaretçiyi İzmir’de buluşturan TDTK fuarını gezen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yoğun ilgiyle karşılandı. 


2006 yılından beri düzenlenen programlarla uluslararası iş dünyasında dikkat çeken organizasyonlardan biri olan fuarda standları gezen Başkan Aziz Kocaoğlu, yerli ve yabancı firma temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. Fuarda ziyaretçiler kadar yabancı katılımcılar da Başkan Kocaoğlu’na ilgi gösterdi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirip selfie yaptı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’na fuar turu sırasında Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Başkanı Mustafa Özkara ile İzmir Genç İşadamları Derneği (İGİD) Başkanı Selim Doğanata eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER