banner249

Bayram havasında şeker tadında kongre!

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile bayram havasında geçti. Yücel Güngör’ün ilçe başkanı seçildiği kongrede kongre süreçleri ve millete hizmetin öneminin vurgulandı.

Bayram havasında şeker tadında kongre!
banner240

Merkezefendi İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla EGS Kongre ve kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Katılımın yüksek olduğu kongrede salondaki coşku Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, AK Parti Manisa Milletvekili Koordinatör Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve diğer protokol üyelerinin salona girmesiyle daha da yükseldi. Kongre süreci İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından AK Parti’yi tanıtan sinevizyon gösterisinin ardından yapılan konuşmalarla devam etti.


ÖRKİ “BU MİLLETE DİZ ÇÖKTÜRTMEYİZ”
‘İşte başkan işte teşkilat’ sloganları ile kürsüye gelen AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “14 Ağustos 2001’de yeni bir umut ışığı oluşturmaya başladık. Tarihinden aldığı o muhteşem mirasın bundan sonrasına yayılacak olan bu umut ışıklarının başlangıç tarihiydi 2001. 2007 yılında yüzde 46,5 oy oranına geldik. Şimdi ise bugüne geldik” dedi. 

‘Salonumuzda millete hizmet etmenin heyecanı hâkim’ diyerek sözlerini sürdüren Örki, “Partimize 2008 tarihinde bu milletin sevgilisini kapatma talebini gösterenler kuytu köşelerde elimize fırsat geçer mi acaba diye bekliyorlar. Onun için şu anda çok daha fazla çalışmalıyız. O günü çok iyi hatırlıyorum. Halkımız Türkiye bu ülkeye acaba yatırıma devam eder mi, yeniden karanlık günlere mi mahkûm olacağız derdi. 

Ülkemize bir umutsuzluk hâkim olmuştu. Peki bitti mi bitmedi! Yerel seçimlerde bunu yaşadık. Bize iftira da etseler şantaj da yapsalar biz bu millete diz çöktürtmeyiz dedik” şeklinde konuştu. Salondan güçlü bir alkış alan Örki sözlerini ‘Biz Türkiye’nin A takımıyız’ diyerek sürdürdü. 

Bu takımda olmanın güzelliklerinin anlatılması gerektiğini ifade eden Örki, “Milletimize A takımında olmanın ne olduğunu anlatmalıyız. Çok çalışmalıyız. Şimdiye kadar hizmet eden Ahmet Kayhan’a çok teşekkür ediyor, yeni ilçe başkanımız Yücel Güngör’e başarılar dilerim” dedi. 

“MUHTAR BİLE OLAMAZ DEDİLER CUMHURBAŞKANI YAPTIK” Millete hizmet gücünü teşkilatlardan aldığını ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Arkamızdaki en büyük güç teşkilatlardı, sizlerdiniz. Siz bu şehirde sokak sokak dolaştınız, komşunuzun elinden tuttunuz. Biz bunlara kefiliz dediniz. Biz sizlerin çalışmalarını boş çıkarmadık. Hep daha iyi Denizli ve daha iyi Türkiye için durmadan çalıştık” dedi. 

Bakan Zeybekci, Türkiye’de özgürlüğün hâkim olduğunu belirterek “Başı açık kardeşimin de devlet kurumlarında yeri vardır, başı kapalı kardeşimin de. Ülkemizde herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa o şekilde olmalıdır. Onlar yıllarca Gazi Mustafa Kemal’in ilim ve muhasır medeniyet kavramlarından hiç bahsetmediler. İşlerine gelen yerleri aldılar. 

Atatürkçülüğü suiistimal eden kitapları pazarladılar. Ama onlar yaptılar diye bir şey diyen olmadı. Bir şiir okudu diye bu milletin insanını siyasetten mahrum ettiler. Tayyip Erdoğan Muhtar bile olamaz dediler. O Tayyip Erdoğan ne oldu, bu milletin kendi elleriyle seçtiği ilk Cumhurbaşkanı oldu. Dünya’daki bütün mazlumların sesi ve lideri oldu” şeklinde konuştu. 

Manisa Milletvekili Koordinatör Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Türkiye’nin yükselen tarih sarkacı yükselmeyi sürdüreceğini ifade ederek, “Biz iktidarda olduğumuzdan bu yana hep yükseldik. Ülkemiz her açıdan gelişmeye ve yükselmeye devam edeceğiz” dedi. 

“AK PARTİ SİYASETE SEVİYE GETİRMEK İÇİN KURULDU”
Özdağ, AK Parti’nin siyasete seviye getirmek için kurulduğunu ifade ederek, “AK Parti AK insanların yasaklarla ve yolsuzluklarla mücadele edenlerin partisidir. Partimizin yaptığı genel politikalarla bir yandan da ekonomiyi büyütüyoruz. Türkiye gücünü demokrasiden alacak. Kongreler de demokrasilerimizin en güzel örneklerindendir. Kongreler tazelenme sürecidir. Yeni yönetime hizmet yolunda başarılar dilerim” diye söyledi. 

2015 SEÇİMLERİNİ ANLATTI
AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak Dünya’da barışın önemini vurgulayarak, “En son ki Birleşmiş Milletler toplantısında bu Dünya’da zulmün karşısındayız. Hangi ırktan olursa olsun bizim soframızda hepsine yer vardır diyen bir kurucu lideri çok şükür Çankaya’ya gönderdik” dedi. 

2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu kaydeden Dalbudak , “Gelişen Türkiye’nin artık eski yasalarla 1980 döneminden kalma yasalarla gelişmesinin mümkün olmadığını çok iyi görüyoruz. 2015 yeni bir anayasa demektir. Denizli’de oy oranlarımızın Türkiye ortalamamızın üstünde olmasını bekliyoruz. Bir olduğumuz sürece önümüzde hiçbir engel olmayacaktır. Kongremiz hayırlı olsun” dedi. 

UÇAR, “MAKAM DERDİNDE DEĞİLİZ”
AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar AK Parti’nin birilerine makam kazandırmak için kurulmadığının altını çizerek, “ Hiçbirimiz makam derdinde değiliz. Birilerine görev verilir ve hizmet aşkıyla bu görev sürdürülür. Ahmet Kayhan’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi de milletimize hizmet için çok koşturdu. 

Yeni ilçe teşkilatımızın da hemen koşturmaya başlayacağına inanıyorum. Partimizin 110 binden fazla üyesi var. Yılbaşından sonra tüm üyelerimizle sahada olacağız. Yeni oluşacak yönetime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de sözlerine vefanın önemini anlatarak başladı. ‘Bizim partimizde vefa örneği çok fazla, Ahmet Kayhan partimiz ve milletimiz için çok koşturdu’ diyerek sözlerini sürdüren Yüksel Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Yücel Güngör’e başarılar diledi.

BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN 
Bayramımız mübarek olsun diyerek sözlerine başlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “2004’ten itibaren Denizli başka bir şehir haline geldi. Birçok ilkler içerisinde yer aldı. Bizler de iyi ki bu yürüyüşe katılmışız. 7 yılda Denizli birçok güzellikle tanıştı. 

En çok söylenen Denizli’nin büyükşehir olmamasıyla ilgili yapılan haksızlıktı. Bakanımız Nihat Zeybekci’nin yoğun talebi üzerine Denizli’miz büyükşehir oldu ve Merkezefendi ilçemiz kuruldu. Bu ilçemizin ilk kongresi hayırlı olsun. Tüm teşkilatımızla, AK Parti’ye gönül vermiş tüm vatandaşlarımızla hizmet destanlarımız devam edecek. Yaparsak hepimiz birlikte yaparız. Yeni ilçe Başkanı Adayımız Yücel Güngör’e başarılar diliyorum. 

KAYHAN,“BU DAVA KİŞİLERLE BAKİ DEĞİLDİR”
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan hizmet davasının kişilerle sınırlandırılamayacağını vurgulayarak, “Bu dava kişilerle baki değildir. Şahısların partisi olmayan AK Parti’de bugüne kadar verilen her görevi nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde yapmaya hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. İlk günden beri onurla ve şerefle yürüttüğüm bu görevimi, başım dik ve alnım açık olarak bugün bir başka arkadaşımıza devrediyor olmak benim için ayrı bir gurur vesilesidir. 

Millete hizmet etmek yolunda, yolunuz açık olsun. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Tek listeyle gidilen seçimde konuşan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör “ Davamız bir hedefimiz bir inancımız bir ve sizlerle birlikte yürümek benim için büyük şeref olacaktır. Yeni görevimde millete hizmet için koşmaya devam edeceğim” dedi. 

İŞTE YENİ YÖNETİM
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ali Şen, Arif Koçoğlu, Aynur Dindar, Bayram Deyneli, Betül Kazak, Bilgin Erdoğan, Ekrem Başer, Fatih Durmaz, Ferhat Tosun, Halis Gezen, Hasan Tomaşoğlu, Hasan Ali Arpacı, Hüseyin Kesici, Mehmet Çolak, Mehmet Gönenmiş, Muhammet Nazlıgül, Murat Altan, Mustafa Demirayak, Mustafa Pazar, Onur Erişkin, Osman Bilgin, Osman Tataroğlu, Nuran Sözgen, Ömer Karaca, Ruhi Kozhan, Selda Özçine Satır, Taner Yetim, Şükran Atmaz, Yüksel Balki,

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER