banner249

5 yıllık birikimimle Pamukkale’ye adayım

Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Nilgün Ök, Pamukkale Belediyesi Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

5 yıllık birikimimle Pamukkale’ye adayım
banner240

Seçimler yaklaşırken Denizli’de siyasetin nabzı giderek yükseliyor. 30 Mart 2014’te yapılacak seçimde aday adayları belirmeye başladı. 


Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Nilgün Ök, Pamukkale Belediyesi Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti toplantı salonunda gerçekleşen basın açıklamasına; Denizli Belediye Başkan Yardımcılarından Şamil Çınar, Mustafa Gökoğlan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Denizli Belediyesi Eski Başkanı Ali Aygören, Denizli Eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Denizli Şubesi Başkanı Süleyman Gedik ve çevre Belediye başkanları partililer katıldı. 

Örki, “AK Parti kadınlara büyük önem veriyor” Siyaset yoluyla halka hizmet etmenin her kula nasip olmayacağının altını çizen AK Parti İl Başkanı Avni Örki, “millet hizmet etmek amacında olanlar bize gelip başvurularını yapıyor. AK Parti kadınlara verdiği önemle diğer partilerle açık ara öndedir. Bugün bir kadın belediye başkan aday adaylığını açıklıyor. Belediye başkan yardımcılığını yürütüyor. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“VATANDAŞA HİZMET ETMEK GRUR VERİCİ” 
Denizli Belediye Başkan Yardımcığı görevini yürüttüğünün altını çizen Ök, “büyük projelerin nasıl gerçekleştiğini iyi biliriz. Şehrimizde meydana gelen değişim ve gelişimi hep birlikte kurguladık. İnşallah bu büyük projelerimizi bundan sonra Pamukkale ilçemiz için hayata geçirmek istiyoruz. Bu süreçte Şehre hizmet etmek, vatandaşlarımıza hizmet etmek inanılmaz güzel ve gurur verici bir duyguydu. Şanslıyım, çünkü Çıraklık dönemimi çok iyi ustaların yanında tamamladım. 

Ben öncelikle böyle bir ekipte yeraldığım için başta Nihat ve Osman başkanlarım olmak üzere tüm meclis üyelerimiz eve partimize çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı ve başkan yardımcılığı siyasette en önemli kurumlardandır, Binlerce insana doğrudan hizmet etme imkanı bulabilirsiniz. Böyle bir şerefe nail olduğum için Allah'ıma şükürler olsun.Başkan olmuş olmak için değil, Hizmet etmek için Pamukkale ilçemizden aday adayı oldum” diye konuştu

“PAMUKKALE TÜRKİYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ” 
5 yıllık belediyecilik yaşamında kazandığı bilgisini, birikimini ve becerisini Pamukkale ilçesinin şekillenmesinde çok büyük katkısı olacağına inandığını söyleyen Ök, “Şu anda gencecik bir ekiple büyük projeler üzerinde çalışıyoruz. Inşallah partimiz tarafından aday gösterilir ve hizmet yolculuğuna çıkarsak bu projeleri Büyükşehir belediyemizle uyum içerisinde tek tek yerine getireceğiz. Pamukkale ilçemiz ; tarihi, ismini aldığı dünyanın 8. harikası travertenleri, termal kaynakları , üniversitesi , bereketli toprakları , bölgedeki sanayi alanları ile çok değerli bir ilçe.Pamukkale ilçemizi mahalle mahalle , sokak sokak tanıyorum. 

İhtiyaçlarını, sorunlarını beklentilerini gerek şuan yapmakta olduğum görevim sebebiyle gerekse o bölgede tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir babanın kızı olmam sebebiyle çok iyi biliyorum ve yaşıyorum. Aslında Pamukkale Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi. Böyle büyük bir potansiyele sahip olan ilçemizi hep birlikte hakettiği yere getirmek için buradayım. Allah nasip eder başkan adayı olursam halka hizmet ,Hakk'a hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ,birikim ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Örnek alan değil örnek alınan bir Pamukkale için çalışacağız” diye konuştu. 

“KADINLARIN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK” 
Pamukkale ilçesine gelecek nesiller için çalışacağının sözünü veren Başkan Aday Adayı Ök, “İlçemizde Gelecek nesiller için çalışacağız, kadınlarımızın sesi olup onlar için çalışacağız. Yapacağımız çalışmaların ardından Denizli kadınının sesi artık daha gür çıkacak. Şunu ifade etmek isterim ki ,İçinizden biriyim ben sizim, siz bensiniz. Hepimiz biriz. Biz birbirimizin kıymetini biliriz. Pamukkale belediye başkan aday adaylığım için huzurunuzdayım. İnşallah birlik ve beraberlik içinde, inançla azimle ve kararlılıkla çalışarak zafere ulaşacağız. 

Pamukkale ilçemizi hepbirlikte şekillendireceğiz. Biliyorum ki Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakârlıktır. Partimiz için Belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarının çok olması büyük bir zenginliktir. İnanıyorum ki hepimiz, kentin geleceği için çalışmaya talibiz. Bu yolda elini taşın altına koyan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER