banner249

250 kişiye iş müjdesi

Afyonkarahisar’da çağrı merkezi sektöründe hizmet veren ve yaklaşık 600 gence iş imkanı sunan Tempo Çağı Merkezinin yıl sonuna kadar 250 kişiye daha istihdam olanağı sağlayacağı belirtildi.

250 kişiye iş müjdesi
banner240

Kentteki termal bir otelde basın toplantısı düzenleyen Tempo Çağı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, şirketin hedefleri hakkında bilgiler vererek, yılsonuna kadar mevcut istihdam oranını yaklaşık 2 kat arttırmayı hedeflediklerini söyledi.


 Afyonkarahisar ile birlikte Şanurfa’da şirket olarak önemli başarılarak imza attıklarını ve 2013 yılında yüzde 40 büyüyerek cirosunu 50 milyon TL ’ye çıkardıklarından bahseden Akar, “Çağrı merkezi sektöründe İstanbul, Afyonkarahisar ve Şanlıurfa’da hizmet veren ve iş ortaklarına dışarıdan Çözüm desteği sunan merkez, Afyon’daki çalışan sayısını yıl sonunda 850’ye çıkaracak. 

Tempo’nun en büyük lokasyonu olan Afyon şubesinde 523 müşteri temsilcisi ve 73 idari kadro olmak üzere toplam 596 kişiye istihdam sağlıyor. Yıl sonuna kadar 250 kişiye daha iş olanağı sunacak olan Tempo, Afyonkarahisar’ın gelişmesine ve istihdamına büyük oranda katkı sağlayacak.

 Profesyonel ekibi ve şirket içinde kariyer yapma imkanıyla çalışanlarına iyi bir gelecek sunan Tempo Çağrı Merkezi, Afyon’da gösterdiği başarısını diğer lokasyonlardaki operasyonlarına da yansıtıyor. Yıl sonuna kadar kadrosuna 250 kişiyi daha katmayı planlayan Tempo Çağrı Merkezi, 550'den fazla çalışanı ve bölgeye yaptığı yatırımlarla faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek” dedi.

 TEMPO BATMAN’DA DA 300 KİŞİYE İSTİHDAM VE KARİYER İMKANI SAĞLAYACAK 
Akar, şirketin ilerleyen dönemlerindeki hedefleri ile ilgili açıklamalarına şöyle devam etti: “2013 yılında yüzde 40 büyüyerek cirosunu 50 milyon TL ’ye çıkaran Tempo Çağrı Merkezi, Afyon’a sağlayacağı yeni istihdamlarla daha da fazla büyümeyi hedefliyor. Tempo, İstanbul, Afyon ve Şanlıurfa’dan sonra Batman’da da 300 kişiye istihdam ve kariyer imkanı sağlayacak. 

70 binden fazla çalışanı ve 2,5 milyar TL’lik Pazar payı ile Türkiye ekonomisine katkı ve istihdam sağlayan çağrı merkezi sektörü Anadolu ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağlıyor. Gelişen ve hızla büyüyen sektör Anadolu'ya yaptığı yatırımlar bölgenin ekonomisine de 800 milyon TL değer katıyor.” Akara, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER