banner249

23 Nisan’da çelenk krizi

ak parti denizli il başkanı avni örki, atatürk stadı'ndaki törenden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, çelenk konusunda yapılan eleştirileri çok haklı

23 Nisan’da çelenk krizi
banner240

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Atatürk Stadı;ndaki törenden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, çelenk konusunda yapılan eleştirileri çok haklı bulmadığını, problemin çiçekçinin üzerine almış olduğu sorumluluğu tam olarak yerine getirmemesinden kaynaklandığını söyledi.
Çelenk siparişi verilen çiçekçinin ya çelenk koyma saatini karıştırdığını ya da unuttuğunu savunan Örki, ;;Bilmiyorum, henüz kendisiyle konuşmadım. Çelengin olmadığını fark edince kendisine hemen bilgi verdik çelengi getirmesi konusunda. Getirmiş, ama programın da başladığını görünce ahengi bozmamak için o anda koymamayı uygun görmüş. Program bittikten sonra bizim çelengimiz tören alanında yerini aldı. Ben açıkçası bunun çok da büyütülecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Yapılan yorumları da nezaketsiz yaklaşımlar olarak değerlendiriyorum;; dedi.
Çocuklarla birlikte 23 Nisan coşkusunu statta yaşadığını ifade eden Örki, ;;Tören alanında çelengimizin bulunmaması ya da o dakikalarda olmaması çok da fazla büyütülecek, 23 Nisan coşkusunun önüne geçecek bir hadise kesinlikle olmamalıdır. Kaldı ki, ben burada il başkanlarına ayrılan koltukta çocuklarımızla 23 Nisan coşkusunu yaşarken, siyasi parti temsilcileri yoktu. Olabilir, bir problemi vardır. Herkes insan, herhangi bir aksilik çıkmıştır, katılamayabilir ya da başka yerlerde başka şekilde bu coşkuyu yaşamayı tercih etmiş olabilir;; diye konuştu.
Kendisinin de törene katılmamasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Örki, şunları söyledi, ;;Ben her şeyden önce bir babayım ve 1,5 yaşında evladım var. Eşim de doktor, nöbetçiydi hastanede. Çocuğumun ateşli bir rahatsızlığı var. Ben çocuğumla birlikte olmak zorundaydım. Eşim nöbetten döndükten sonra çocuğu kendisine emanet edip, kendim de koşa koşa buraya geldim. Orada bizim temsilcilerimiz vardı. Netice itibariyle ben bunları çok da doğru yaklaşımlar kabul etmiyorum. Bizim kalbimizde bunun sevgisi varken, çelenklerde, çiçeklerde bunun sevgisini aramayı çok doğru bulmuyorum. Çelengin konulduğu saate riayet edilmemiştir. Ancak program biter bitmez çiçekçi çelengi Atatürk Anıtının önüne koymuştur.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER