banner249

Kaybolan çocuk ağaçların altında uyurken bulundu

alınan bilgiye göre, dün akşamüzeri bisikletle gezintiye çıkan mevlüt erdağ (12) uzun süre sülümen mahallesi'ndeki evine dönmeyince baba efkan erdağ,

Kaybolan çocuk ağaçların altında uyurken bulundu
banner240

Alınan bilgiye göre, dün akşamüzeri bisikletle gezintiye çıkan Mevlüt Erdağ (12) uzun süre Sülümen Mahallesi;ndeki evine dönmeyince baba Efkan Erdağ, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından akşam saatlerinde başlatılan ve belde halkının da katıldığı arama çalışmalarında, küçük çocuğun bisikleti Dalaman Çayı kenarında bulundu. Çalışmaları sıklaştıran jandarma ekipleri ve köylüler, Erdağ;ı sabaha karşı dinlenmek için uzandığı ağaçların altında uyurken buldu.
Baba Efkan Erdağ, oğlu Mevlüt;ün bisikleti ile gezmeye çıktığını belirterek, ;;Daha sonra bisikletini çay kenarına bırakarak karşıya geçmiş. Çay kenarından 500 metre uzaklıktaki Gölyeri mevkisinde ağaç dalı toplamaya koyulmuş. Karanlığın bastırması sırasında gözleri kararmış ve orada yere yığılıp kalmış. Arama kurtarma ekibi, jandarma ve köylüler tarafından başlatılan çalışma sonucu gece Gölyeri mevkisindeki ağaçların altında uyurken bulundu. Hüznümüz sevince dönüştü. Adeta bayram havası yaşadık;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER