banner249

Ucuz et kuyruğuna sıcak ikramı!

Denizli’de ucuz et alabilmek için sabahın ayazında Et ve Süt Kurumu önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara CHP Gençlik Kolları üyeleri, çorba ikramında bulundu.

Ucuz et kuyruğuna sıcak ikramı!
banner240

CHP Gençlik kolları ucuz et kuyruğundaki vatandaşa çorba dağıttı. 1 kilo et için sabaha karşı kuyruğa girmek zorunda olan vatandaşlar, ‘Halimizi görür de belki utanırlar’ diyerek sitem ettiler.

Denizli Et ve Süt Kurumu’nun önü Türkiye’de birçok şehirde olduğu gibi her gün metrelerce uzayan kuyruğa sahne oluyor. Biraz olsun ucuz et alabilmek, eve, çocuklarına et götürebilmek için erkenden gelip kuyruğa giren vatandaşlar saatlerce sırada bekliyor.

Bazı vatandaşlara sıra geldiğinde ise et tükenmiş oluyor. Yaşlı genç, kadın erkek o kuyruğa girmek zorunda olan, kasapların önünden bile geçemediklerini söyleyen halk dertli.

“Ülkenin durumu belli, her şey kötüye gidiyor. Bu şartlarda yaşamayı hak ediyor muyuz? diye soruyor.

“Bizi bu hale getirenler utansınlar, belki utanırlar da bir düzene sokarlar” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

CHP Gençlik Kolları bu sabah, vatandaşın sesini duyan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla Et Süt Kurumu’nun önündeydi. Gençler, sabaha karşı kuyrukta et almak için bekleyen vatandaşlara çorba ikram etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER