banner249

Sistem Akademi Forum Çamlık’ta 

Denizli’nin öncü eğitim kurumları arasında yer alan Sistem Akademi, üniversite tercih dönemi dolayısıyla Forum Çamlık AVM’de stant açtı. 

Sistem Akademi Forum Çamlık’ta 
banner240

Denizli’de üniversite sınav heyecanının ardından bu kez tercih heyecanı yaşanmaya başladı. Gençlerin geleceğine yön verecek tercihlerin son derece önemli olduğu bir süreçte Sistem Akademi, tecrübeli rehber öğretmen kadrosuyla üniversiteye gidecek olan gençlere yol haritası çiziyor. 

STANT PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK!
Forum Çamlık AVM’nin zemin katında Migros Alışveriş Merkezinin karşısında stant açan Sistem Akademi Eğitim Kurumu, burada dileyen öğrencilere tercih danışmanlığı konusunda ücretsiz destek veriyor. Her öğrenciye yaklaşık 1 saat vakit ayrılan süreçte, en doğru üniversite tercihleri yapılıyor. Müdür Yardımcısı Gamze Bek, Pazar gününe kadar açık olacak standa henüz tercih yapmamış öğrencileri beklediklerini açıkladı.    

WEB SİTESİNDEN RANDEVU OLUŞTURABİLİRSİNİZ!
Her zaman olduğu gibi tercih döneminde de öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Sistem Akademi Müdür Yardımcısı Gamze Bek, şunları söyledi, “Üniversite Tercih sürecinde öğrencilerin yanındayız. Dileyen öğrenciler www.denizlisistemakademi.com üzerinden başvuru yaparak randevu talep edebilir. Forum AVM’de açtığımız stantla ücretsiz olarak tercih danışmanlığı yapıyoruz. Kurumumuzda veya Forum Çamlıkta yüz yüze görüşerek yapıyoruz tercihleri. Her bir öğrenciye 40 dakika ile 1 saat aralığında zaman ayırıyoruz. Rehber arkadaşlarımız, güncel tercih robotları üzerinden öğrencilerimizin tercihlerini oluşturuyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2023, 01:53

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER