banner249

İşte en güzel Yaz Okulu!  

Özel Çamlık Koleji, Yaz Okulu eğitim programı kapsamında dolu dolu bir organizasyon gerçekleştirdi. Kolejin minik öğrencileri dün yüzme etkinliğinin ardından bugün de binicilik ve okçuluk alanında hem kendini geliştirdi hem de doyasıya eğlendi. 

İşte en güzel Yaz Okulu!  
banner240

Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılının ardından Yaz Okulu’na hızlı bir giriş yapan Özel Çamlık Koleji, düzenlediği programlarla hem öğrencilerini eğitiyor hem de onlara unutulmaz anılar bırakıyor. Özel Çamlık Koleji Müdürü Özlem Aksu, Yaz Okulu programını okulun kurucu kadrolarıyla oturup düzenlediklerini ve ortaya muhteşem bir program çıkardıklarını kaydetti. 

ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR!
Eğitimin birinci öncelikleri olduğunu ifade eden Aksu, sosyalleşmenin ve birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Aksu açıklamasına şöyle devam etti, “Uzun yıllardır eğitim ve öğretimin özel sektördeki lokomotifi olan Özel Çamlık Koleji, Yaz Okulu için önemli bir eğitim öğretim ve sosyal program hazırladı.

Çocuklarımıza dün yüzme eğitimi verirken bugün de onları atçılık kulübüne götürerek binicilik ve okçuluk alanında sportif etkinliklerle tanıştırdık.

Çocuklarımız aynı zamanda keşif parkında da gezerek birçok konuda bilinçlendirildi. Okul yönetimi olarak Yaz Okulunun en verimli şekilde geçmesi için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi o programı öğrencilerimizle beraber en güzel şekilde değerlendirmeye başladık. Kolejimiz, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına müthiş bir enerjiyle girecek olmanın mutluluğunu yaşayacak” dedi.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER