banner249

Özel Çamlık Koleji’nden anlamlı mesaj!

Özel Çamlık Koleji öğrencileri, Yaz Okulu programı kapsamında ziyaret ettikleri Orman Bölge Müdürlüğü’nde vatandaşları orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Özel Çamlık Koleji’nden anlamlı mesaj!
banner240

Denizlili minik öğrenciler, orman yangınlarının arttığı şu günlerde anlamlı bir organizasyona imza attı. Özel Çamlık Koleji öğrencileri, Yaz Okulu etkinlikleri kapsamında bu kez Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Okul Müdürü Özlem Aksu ve öğretmenler rehberliğinde düzenlenen ziyarete çok sayıda öğrenci katıldı.

ÇOCUKLAR HELİKOPTERİ YAKINDAN İNCELEDİ

Orman Bölge Müdürlüğü’nde Helikopter Pisti’ni de gezen minik öğrenciler, yetkililerden orman yangınları hakkında bilgi aldı. Su hortumuyla talim yapan öğrenciler ayrıca helikopter kokpitine binerek yangın söndürme helikopterlerini yakından tanıma fırsatı yakaladı.

MİNİKLERDEN BÜYÜKLERİNE UYARI!

Özel Çamlık Koleji Müdürü Özlem Aksu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Yaz Okulu programımız dolu dolu eğitim ve organizasyonlarla geçiyor. Yüzme eğitimlerinin ardından binicilik ve okçuluk alanında da çocuklarımızı bilinçlendirdik. Bugün de orman yangınlarının arttığı şu günlerde doğayı nasıl daha iyi korumamız gerektiği konusunda yetkililerden eğitimler aldık. Kurumumuz doğayı ve çevreyi son derece önemseyen bir anlayışla vatandaşlarımıza öğrencilerimiz aracılığıyla bir mesaj göndermiştir. Amacımız burada vatandaşlarımızı orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmak oldu. Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve personellerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER