banner249

Gerçeğe en yakın sınav için başvurular başladı!

En Deneme ve Üç Dört Beş Yayınlarının Türkiye genelinde düzenleyeceği gerçeğe en yakın sınav başvuruları başladı. Başvurular, En deneme Denizli Resmi Kulüp Uygulama Merkezi olan Sistem Akademi üzerinden yapılabilecek.

Gerçeğe en yakın sınav için başvurular başladı!
banner240

Üniversiteye hazırlanan gençler için En Deneme ve Üç Dört Beş Yayınları işbirliği ile Türkiye genelinde gerçeğe en yakın deneyim olan Tıpkı Prova üzerinden YKS sınavı yapılacak. 30 Aralık’ta başlayacak olan sınavın saati ise tüm Türkiye’de 10:15 olarak belirlendi. Gerçeğe en yakın olarak kabul edilen sınavın tüm araç gereçlerini bile sınavı organize eden kurumlar hazırlıyor. 81 ilde aynı anda gerçekleşecek olan sınav için son başvuru tarihi ise 27 Kasım olarak belirlendi. Sınava başvuru yapacak adaylar, başvuru için 0 545 885 20 20 veya 0 501 142 76 07 WhatsApp numaralarına "TIPKI PROVA" mesajı gönderebilir veya www.denizlisistemakademi.com internet sitemizden başvuru linkine ulaşabilirler.

Denizli Sistem Akademi Müdür Yardımcısı Gamze Bek, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için bu sınavın son derece önemli olduğuna dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi, “Sistem Akademi olarak bizler de çok değerli iki eğitim kurumunun hazırladığı gerçeğe en yakın sınav olarak bilinen Tıpkı Prova ile öğrencilerimizi bu sınavla buluşturuyoruz. Denizli’de üniversiteye hazırlanan tüm gençlerimizi bu önemli sınava davet ediyoruz. Sınav için Denizli Sistem Akademi’nin web sitesi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER