banner249

Yavuz Aki Merkezefendi için yola çıktı!

Denizli siyasetinin önde gelen isimlerinden Merkezefendi Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Aki, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle aday adaylığı başvurusunu il başkanlığına yaptı.

Yavuz Aki Merkezefendi için yola çıktı!
banner240

Ak Parti’de belediye başkan aday adaylığı başvurusunun son gününde Merkezefendi Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Aki, resmi olarak başvurusunu yaptı. Uzun yıllardır Ak Parti Teşkilatında birçok kademelerde görev alan Aki, 5 yıldır grup başkan vekilliği görevini yürütüyordu. Mecliste Ak Parti grubunun en etkin konumunda olan Yavuz Aki’nin başvurusu parti tabanında da büyük memnuniyetle karşılandı. 

YAVUZ AKİ KİMDİR?
Denizli’de iş ve siyaset dünyasının tanıdık simalarından Yavuz Aki, Merkezefendi Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili olarak aktif siyasetin içinde yer alıyor. 
Denizli’nin başarılı işadamlarından Yavuz Aki, Denizli siyasetinde de son yıllarda yaptığı çıkışlarla ön plana çıkıyor. Özellikle Merkezefendi Belediyesi Ak Parti Grup Başkan vekili olarak Denizli’ye yapılan hizmetlerde büyük katkılar sunan Aki’yi bir de yakından tanıyalım. 1976 Denizli doğumlu olan Yavuz Aki, ilk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de gördü. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Önlisans Mezunu olan Aki, Evli ve 3 çocuk babası. Çelik El Aletleri imalatı yapan aile şirketinde, şirket ortağı olarak iş hayatına devam eden Aki, siyaset hayatına ise 1991 yılında Anavatan Partisi Gençlik Kollarında görev alarak başladı. Aki daha sonra Ak Parti İl yönetiminde üç dönem il başkan yardımcılığı olmak üzere çeşitli görevler aldı.


31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimine Ak Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi seçildi. Başta Encümen üyeliği olmak üzere çeşitli komisyonlarda görev aldı. Halen Belediye Meclis Üyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili olarak meclis üyeliği devam ediyor. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve TOOB Ankara Delegesi olarak Hırdavat Ve Nalbur Sektörünü temsilen oda çalışmalarına devam ediyor.  Makina Sanayici ve İş İnsanları Derneğinde Başkan vekili ve DEMİOSB kuruluşunda Müteşebbis Heyet Üyesi olarak sektörle ilgili sivil toplum örgütlerinde çalışmaya devam ediyor.


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER