banner249

Denizlililerin kaleme aldığı 15 Temmuz anı defteri Külliye'de

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin kurduğu Demokrasi Kürsüsü’nde kaleme alınan anıların yer aldığı 15 Temmuz Anı Defterini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdi. Türkiye’nin bir kez daha istiklal mücadelesini kazandığı demokrasi nöbetlerinde yazılan anıların derlendiği “15 Temmuz Anı Defteri” Külliye’de sergileniyor.

Denizlililerin kaleme aldığı 15 Temmuz anı defteri Külliye'de
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’na kurduğu Demokrasi Kürsüsü’nde yazılan yazıların yer aldığı 15 Temmuz Anı Defteri Külliye’de sergileniyor. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nı demokrasi nöbetleri boyunca bir an olsun terk etmeyen Denizli halkı, milli iradeye olan bağlılıklarını göstermiş, karanlık 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını, hissettiklerini, duygu ve düşüncelerini anı defterinde kaleme almıştı. Denizlililerin yaşadıklarını ve vatana olan sevgilerini kaleme aldığı yazılardan derlenen anılar 15 Temmuz Anı Defteri olarak kitaplaştırılıp, Külliye’de sergilenmek üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi.

KÜLLİYE’DE SERGİLENİYOR
15 Temmuz hain kalkışma gecesinden başlayarak tutulan tüm demokrasi nöbetlerinde hemşehrilerinin yaşadıklarını, hissettiklerini, duygu ve düşüncelerini kaleme aldığı anıları derleyerek kitaplaştırdıklarını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “O gece aziz milletimizin yazdığı kahramanlık destanlarını 15 Temmuz Anı Defteri’nde topladık. Denizli’nin 15 Temmuz Anı Defteri’ni Külliye’de sergilenmek üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermenin gururunu yaşadım. Denizlimizle, hemşehrilerimizle, milletimizle gurur duyuyoruz. Hainlere direnen, bu uğurda canlarını veren şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER