banner249

Zeybekci ateş püskürdü!

Denizli’de Ziraat Odaları temsilcileriyle bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin beka meselesi  dediği 16 Nisan için herkesten destek istedi. Avrupa’da yaşananlarla ilgili de açıklama yapan Zeybekci,“ Bizlere her türlü çirkinlik yapılıyor. Alman Bild Dergisi’nin şahsıma ettiği hakaret gibi. Şuan avukatlarım Almanya’da. Biz Bild’den her türlü hesabı soracağız. Bu benim nefsi meselem”dedi.

Zeybekci ateş püskürdü!
banner240

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, referandum öncesi  çalışmalarına devam ediyor. Denizli’deki ziraat odaları temsilcileriyle toplantıda bir araya gelen Zeybekci, “16 Nisan sizin meseleniz. Türkiye’nin bekası için en önemli mesele. Bu yüzden hepinizden büyük bir gayret bekliyorum. Bunun için gidin CHP’li kardeşlerinizin de elinden tutun ve onlara gerçeği anlatın. Çünkü ana muhalefetin başındaki isim tek ayaküstünde 40 yalan söylüyor. Biliyor ki 16 Nisan’da evet çıkarsa kendi o partinin başında kalamayacak. Aslında sandıktan çıkacak evet, CHP’yi de yüzde 20-25’lik kısır aralıktan kurtaracak. 16 Nisan CHP’nin de kurtuluş günüdür” diye konuştu.

16 Nisan için yaptığı “Kurtuluş Savaşı” benzetmesine gelen eleştirilere de yanıt veren  Zeybekci, Türkiye’nin tarihi bir dönemeçten geçtiğini, savaşın sadece tankla ve tüfekle olmayacağını belirtti.

 Avrupa’da yaşananlarla ilgili  de açıklama yapan Nihat Zeybekci,“Bizlere her türlü çirkinlik yapılıyor. Alman Bild Dergisi’nin şahsıma ettiği hakaret gibi.Şu an avukatlarım Almanya’da. Biz Bild’den her türlü hesabı soracağız. Bu benim nefsi meselem. Siz de 16 Nisan’da biliyorum ki siz de bütün bu yaşananların hesabını soracaksınız. Çünkü bu yapılanı Türkiye’nin en hasım ülkelerinden Ermenistan’daki bir küfürbaz bile yazmaz. Ama biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Bu milletin sabrını test edenler görecek ki terör örgütünü sevindirmeyeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin koalisyon kavgaları yüzünden kaybettiğini Nihat Zeybekci, “Denizlililerden referandum için  Türkiye ortalamasının üzerine çıkmasını istiyorum. Şimdi Denizli milliyetçiliği zamanıdır. Şunu unutmayın ki, her horoz kendi çöplüğünde, Denizli horozu her yerde öter” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER