banner249

 Başvuru süresi uzatıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından Tavas'a yapılması planlanan 224 adet toplu konut ile ilgili başvurular tüm hızıyla devam ediyor.

 Başvuru süresi uzatıldı
banner240

Mahallerde yaşayan vatandaşların büyük çoğunluğunun tütün üreticisi olması ve tütün alımlarının gecikmesinden kaynaklanan sıkıntıdan ötürü 24 Şubat günü bitecek olan başvurular vatandaştan gelen yoğun talepler sonucunda 24 Mart tarihine kadar uzatıldı.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep sonucunda başvuruların uzatıldığını ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Söz verdik yapıyoruz. Tavas'ımızın çehresini değiştirmek için, vatandaşlarımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Toplu konutlarla ilgili başvurular hızla devam etmektedir. Fakat vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun tütün üreticisi olması ve tütün alımının gecikmesinden kaynaklanan sıkıntı nedeniyle, başvuru için gerekli teminat hazırlığının yapılabilmesi için başvuru tarihimizi uzattık. TOKİ ile birlikte Tavas'ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler.

Şimdiden Tavas'ımıza hayırlı uğurlu olsun.Ayrıntılı bilgi için vatandaşlarımız, www.tavas.bel.tr web sayfasından inceleyebilir ya da Tavas Belediyesi "Beyaz Masa" birimimizdeki arkadaşlardan bilgi alabilirler" dedi.Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, yapılacak olan konut sayısının aşımı söz konusu olursa konut sayısında artırıma gideceklerini belirttiler.

Denizli Haberleri (yuzhaber.com.tr)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER