banner249

 Çocuklara çevre bilincini aşılayacak

Denizli’de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik “Çevre Eğitim Merkezi” açıldı. Türkiye’de Iğdır’da örneği bulunan merkez öğrencilerde çevre bilinci oluşturmayı hedefliyor.

 Çocuklara çevre bilincini aşılayacak
banner240

Özellikle İlkokul çağındaki öğrencilere çevre bilincini aşılamak amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Çevre Eğitim Merkezi’nin açılışı Vali Ahmet Altıparmak’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yerleşkesinde kurulan Çevre Eğitim Merkezi’nin açılışa Vali D Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy ile davetliler ve öğrenciler katıldı.

Her ekilen tohumun, her dikilen fidanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Vali Altıparmak, “Hak ettiğimiz, yaradılışımıza uygun ve Allah’ın bize lütfettiği bu güzel çevrede, sağlıkla ve mutlulukla yaşamayı bizde sağlamış olacağız. Gelecek nesillerimize temiz bir çevre bırakmak biz büyüklerin, biz idarecilerin en büyük görevlerinden biridir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER