banner249

Türkiye krizlerle zaman kaybetmeyecek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin Serinhisar ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.

Türkiye krizlerle zaman kaybetmeyecek
banner240

Türkiye’nin darbelerle, ekonomik krizlerle ve siyasi çekişmelerle çok zaman kaybettiğini söyleyen Milletvekili Tin, “Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi, Türkiye’yi yüzlerce yıllık birikimiyle 2023 hedefine ulaştıracak, aynı zamanda gençlerimizi de 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yolu açacaktır” dedi.

Türkiye’de eskiden ortalama 16 ayda bir hükümet kurulduğunu ve bu durumun istikrar ve güveni çökerttiğini belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Memleketimizi darbelerle, ekonomik krizlerle, siyasi çekişmelerle ve terör belasıyla çok zaman kaybettirdiler. Türkiye, geleceğini inşa etme konusunda hep engellemelerle karşı karşıya bırakıldı. Artık bu zorlu dönemleri, engellemeleri,  krizleri ortadan kaldırma ve yeni bir sistemle geleceğe emin adımlarla yürüme zamanı geldi. Referandumda milletimizin ‘evet’ oylarıyla kabul edeceği partili Cumhurbaşkanlığı sistemi, Türkiye’yi yüzlerce yıllık birikimiyle 2023 hedefine ulaştıracak, aynı zamanda gençlerimizi de 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yolu açacaktır.



Türkiye’de yeni yönetim modeli ile istikrar, güven ve kalkınmanın sağlam temelleri atılmış olacaktır. Güçlü bir yönetime her dönem ihtiyacımızın olduğu aşikardır. Terör belasını başımızdan atmak, verdiğimiz küresel ve bölgesel mücadeleler de başarıya ulaşmak için mevcut sisteme veda ederek yeni yönetim modelini hayata geçirmemiz zaruri hal almıştır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 15:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER