banner249

Abalıoğlu teknoloji ar-ge merkezi oldu

Abalıoğlu Holding’in yenilikçilik ve girişimci yatırımlarından biri olan, ileri nano teknoloji konusunda uzman Ar&Ge ekibi ile nanofiber bazlı ürünlerin üretimi konusunda hizmet veren Abalıoğlu Teknoloji Ar- Ge merkezi olmaya hak kazandı.

Abalıoğlu teknoloji ar-ge merkezi oldu
banner240

Ar-Ge merkezi olmaları ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Abalıoğlu Çaputçu “Abalıoğlu Teknoloji firması olarak kurulduğumuz günden itibaren küresel rekabette kalıcı ve başarılı olmanın ancak teknolojik alt yapılı bir yapılanma ile olacağının bilincindeyiz. Bu noktada odağımıza Ar-Ge çalışmalarını alarak ürettiğimiz özel ürünlerin sadece ülkemiz değil, dünya pazarında da tercih edilir hale gelmesini hedefliyoruz. Bu sayede ürünün üretim ve süreçlerindeki mevcut yenileşimini devam ettirip, farklı ürün üretebilme kabiliyetimizin artırılması konusundaki çalışmalarımız devam edecektir.

Çünkü biz gücümüzü 76 yıldır farklı sektörlerde faaliyet gösteren Abalıoğlu Holding’den alıyoruz. Rekabetin yoğun olduğu piyasada zamanı yakalamanın değil zamanın ötesine geçmenin gerekliğini biliyoruz. Bu noktada uzun vadeli stratejilere odaklanmanın, risklerimizi etkin biçimde yönetmenin teknolojik yetkinlikle olacağına inanıyoruz. Denizli’deki 3. Ar-Ge Merkezi olarak devam ettiğimiz kalite yolculuğumuza uzman kadromuzla çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

Beyza Abalıoğlu Çaputçu ,”Geliştirdiği yenilikçi, yüksek teknoloji ve katma değeri yüksek, nanofiber tabanlı ürünlerle sektöründe öncü konumda yer alan Abalioğlu teknoloji, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen AR-GE Merkezi Belgesi’ni almaya hak kazanmış ve Denizli’nin 3. , Türkiye’nin 380. AR-GE Merkezi olmuştur”diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER