banner249

Horoz’un yeni patronu Ali Çetin oldu

Horoz’da mevcut başkan Mustafa Üstek’in rahatsızlığı nedeniyle Denizlispor’da Yönetim Başkanlığına Ali Çetin vekalet edecek.

Horoz’un yeni patronu Ali Çetin oldu
banner240

Denizlispor’da tedavi sürecine giren Başkan Mustafa Üstek’in rahatsızlığı nedeniyle yerine yardımcısı Ali Çetin takımı yönetecek. Başkan Mustafa Üstek, “Tüm yönetici arkadaşlarım eksikliğimi hissettirmeyecektir” dedi.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek çok uzun süredir ötelediği tedavi sürecine başladı. Ocak ayına kadar kulüple yakından ilgilenemeyecek olan Üstek yetkilerini yönetime devret ti. Yeşil siyahlı yönetim önümüzdeki günlerde başkan yetkilerini Başkan Yardımcısı Ali Çetin’e vermeye hazırlanıyor. Yeşil siyahlı kulüpte Başkan Mustafa Üstek’in yokluğunda patron Ali Çetin olacak. Ligde tırmanışa geçen yeşil siyahlılarda yönetim için dede şampiyonluk hedefi dillendirilmeye başlandığı bu kritik dönem de Çetin’e tüm yönetimin destek olması bekleniyor.

Başkan Mustafa Üstek tedavi süresince gözünün arkada kalmayacağını belirterek; “Denizlispor’a zaman ayırmam gerektiği için bu tedavi sürecini uzun zamandır erteliyordum. Artık ciddi bir hal aldı. Bu nedenle tedavilerimi aksatmadan sürdürmem gerekiyor. Bu süreç Ocak ayına kadar devam edecek. Bu süre için de Başkan Yardımcımız Ali Çetin ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın benim yokluğu mu aratmayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Ali Çetin ise “Tüm yönetim olarak canla başla Denizlispor’u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Başkan maalesef rahatsız ve tedavi süreci başladı. Böyle durumlar da birilerinin öne çıkması direksiyonu alması gerekiyor. Önümüz de kritik maçlar var. Tüm yönetim olarak Altay maçı na odaklandık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER