banner249

Horoz moral yemeğinde bir araya geldi

Spor Toto 1. Lig’de gösterdiği performans ile lider konumda bulunan Abalı Denizlispor, Adanaspor maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Horoz moral yemeğinde bir araya geldi
banner240

Abalı Denizlispor Yönetim kurulu tarafından düzenlenen yemeğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teknik heyet, futbolcular ve personeller katıldı.

Yemekte konuşma yapan Abalı Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Final niteliğinde 7 maç var. Sizler isterseniz yenemeyeceğimiz takım yok. Artık kafamızda hiçbir soru işareti olmamalı ve sahaya çıkıp terimizin sonuna kadar savaşmalıyız. Bizleri buralara siz getirdiniz, bu yolun sonunda mutlu olmak hepimizin hakkı. “O sene, bu sene” diyerek başladığımız bu yolu süper lige çıkarak bitirmek istiyoruz. Sizlere güveniyoruz” diye konuştu.

Yemeğe özel davetli olarak katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yemekte yaptığı konuşmada futbolculara olan güvenini yineleyerek, final haftalarının önemine dikkat çekti.

Her koşulda Abalı Denizlispor’un destekçisi olduğunu belirten Zolan, “Sezon boyunca verilen emeklerin karşılığını bulması için son haftalarda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Sizler formanın hakkını vererek Denizli markasını üst sıralara taşımayı bildiniz. Sizlere güvenimiz tam, umarım sezon sonunda yüzümüz gülmeye devam edecek. Adanaspor karşılaşmasında sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yemeğin futbolculara moral olmasını umut ettiğini ifade eden Zolan, bundan sonraki haftalarda futbolcuların hedefe odaklanarak sezonun sonunda hedefe ulaşacaklarını inandığını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER