banner249

Horoz 3 puanı 3 golle aldı

Denizlispor TFF 1. Lig 18. Hafta mücadelesinde Adanaspor ile karşılaştı. Karşılaşmada horoz kendi evinde 3 puanı 3 golle alarak sahadan galibiyetle çıktı.

Horoz 3 puanı 3 golle aldı
banner240

TFF 1. Lig 18. haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda saat 18:00’da başlayan karşılaşmayı Karşılaşmada Süleyman Abay (Hakem),Orkun Aktaş(1. Yardımcı Hakem),Deniz Caner Özaral(2. Yardımcı Hakem),Sarper Barış Saka(Dördüncü Hakem) hakem dörtlüsü görev yaptı.

Denizlispor karşılaşmaya; Asil Kaan Güler-Canberk Aydın, Alperen Babacan, Cenk Güvenç, Kerem Can Akyüz, Burak Altıparmak, Hasan Kılıç, Barış Örücü, Leandro Kappel,Cihan Özkaymak ve Ziya Alkurt 11’i ile çıktı.

Adanaspor karşılaşmaya; İrfan Can Eğribayat, Onur Akbay, Vınıcus Jose Ignacıo,Renan Souza Dınız, Gökhan Süzen, Bekir Yılmaz, Vlagyımır Koman,Tevfik Altındağ, Glesıson Rodrıgues, Oğuzhan Aynaoğlu ve Magaye 11’i ile çıktı.

Karşılaşma öncesinde Bitlis’te çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Taraftar Vahim hadisede şehit düşen Denizlili Hilmi Öz için tezahüratta bulundu.

Maçın ilk yarısına Denizlispor’un başlama vuruşu ile başlandı. Gün boyunca süren yağmurun etkisi ile başlama vuruşunun ardından oyuncu top kontrollerin sorun yaşadı. Maçın ilk pozisyonuna Adanaspor’la Renan Diniz girdi. Renan Diniz’in kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.Denizlispor ise ilk pozisyonu maçın 13. Dakikasında Kappel’in şutu ile buldu. Kappel’in şutunda kaleci İrfan son anda topa uzandı.

Gol 45’te geldi

Denizlispor ilk yarının en tehlikeli pozisyonuna dakika 19’da Kappel ile girdi. Keremcan’nın sol kanattan getirdiği topta Kappel vuruşunu yaptı. Top az farkla korner çıktı.Denizlispor’un golü 45’nci dakikada Barış Örücü’den geldi. Ziya’nın sol kanattan getirdiği topta içeriye ortaladı. Arka direkte topla buluşan Barış Örücü kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Denizlispor bu golle soyuma odasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Adanaspor başladı.Maçın ikinci yarısı ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Adanaspor rakip yarı alanda baskısı ile başladı. Adanaspor’un ataklarında kaleci Asil Kaan kalesinde gole izin vermedi.Denizlispor Adanaspor baskısına Ziya ve Kappel’in kontra ataklarıyla karşılık verdi. Özellikle Ziya’nın savunma arkasına yaptığı koşularla etkili olan Denizlispor golü bulamadı.

Denizlispor teknik direktörü Reha Erginer maçtaki ilk müdahalesini 64’ncü dakikada yaptı. Hasan Kılıç oyundan çıkarken yerine Berkan Afşarlı dahil oldu.

Haktan ortaladı Berkan attı

Denizlispor dakika 71’de farkı 2’ye çıkardı. Savunma arkasına atılan topta İsmail Haktan sağ kanatta topla buluştu.Ortasında Berkan kafa vuruşu ile Denizlispor’u 2-0 öne geçirdi. Santranın ardından rakip kaleye yüklenen Adanaspor’da Bahattin Köse sağ kanattan gelen ortaya güzel bir kafa vuruşu yaptı ve skoru 2-1’e getirdi.Golün hemen sonrasında orta saha mücadelesinde rakibine sert bir müdahale yapan Gökhan Süzen gördüğü ikinci sarı kart ile kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Rakibini 10 kişi kalması baskıyı arttıran Denizlispor yine İsmail’in sağ kanattan yaptığı Berkan’ın vuruşu ile skor 3-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele alan Denizlispor rakip kalede İsmail,Berkan, Ziya ile etkili oldu.Rakibinin baskılı oyununa Bahattin Köse’nin etkili oyunu ile cevap vermeye çalışan Adanaspor golü bulamadı.

Maça yedek kulübesinde başlayan İsmail Haktan Odabaşı oyuna girdikten sonra yaptığı iki asistle maçın adamı oldu. 1-0 devam eden maçta maçı 2-0 a getiren golün asistini yapan İsmail Haktan, attığı golle ümitlenen Adanaspor'a 3. golün asistini yaparak size burda puan yok mesajı verdi.

Denizlispor bu galibiyetle puanını 17 ye çıkarırken Adanaspor aynı puanda kaldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER