banner249

Denizli’de Hava Durumu 1 Kasım 2023

Denizli’de 1 Kasım Çarşamba günü 5 günlük hava tahmin raporu yayınlandı. 

Denizli’de Hava Durumu 1 Kasım 2023
banner240

Denizli’de Hava Durumu Nasıl Olacak? Denizli’de yağış var mı? Denizli’de havalar sıcak mı? Meteoroloji Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 günlük hava raporunda merkez genelinde sıcaklıklar giderek yükseliyor. İşte Denizli için bugünden itibaren hava durumu detayları…

ÇARŞAMBA günü sıcaklıklar gün içinde termometrede en yüksek 25 dereceyi gösterecek. Şehir genelinde parçalı bulutlu bir hava ile Denizlilileri akşam saatlerinde serin bir hava bekliyor. 

PERŞEMBE günü hava bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık ise 22 dereceyi bulacak. Gün içinde herhangi bir yağış görünmese de akşam saatlerinde hava oldukça serin olacak. 

CUMA günü dereceler 27'e kadar yükselse de havanın yine de kapalı olması bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre Cuma günü de herhangi bir yağış beklenmiyor. 

CUMARTESİ günü güneş yeniden yüzünü gösterecek. Derecelerin 29'u göstermesi bekleniyor. Akşam saatlerinde ise sıcak hava yeniden kendisini serin havaya bırakacak.

5 Kasım Pazar günü ise beklenen yağışların gelmesi bekleniyor. Sıcaklıkların 23 dereceye kadar düşmesi beklenirken meteoroloji verileri gün içinde sağanak yağışların devam edeceği bilgisini geçti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER