banner249

Pamukkale Belediyesi’ne isyan ediyorlar!

Kayhan Bölgesi’nde bitmek bilmeyen altyapı çalışmaları vatandaşları adeta canından bezdiriyor. Bu durumdan en çok şikayet eden Kayhan ve Hürriyet Mahallesi sakinleri, çalışmaların bir an önce hızlandırılarak bitmesini istiyor.

Pamukkale Belediyesi’ne isyan ediyorlar!
banner240

Kayhan Mevkii’nde yaklaşık 6 aydır devam eden ve henüz tamamlanamayan altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan yollar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Hürriyet Mahallesi sakinleri ise özellikle son dönemde artan yağışlarla birlikte ortaya çıkan manzaradan oldukça şikayetçi. Hürriyet Sitesi sakinleri, etraflarında altyapı çalışması sonrası oluşan durumu fotoğraflayarak haber merkezimize ulaştırdı. Araçların bile girmekte zorlandığı, insanlar tarafından ise kullanılamaz hale gelen yollar vatandaşlara zorlu anlar yaşatmaya devam ediyor.



“BU DURUMDAN ÇOK ŞİKAYETÇİYİZ”

Yapılan çalışmaların bir türlü tamamlanmamasından oldukça rahatsızlık duyduklarını ifade eden mahalleliler, “Çalışmalar sonrası yağmurun da etkisiyle yollarımız berbat bir duruma geldi. Deyim yerindeyse kullanılamaz durumda yollarımız. Yetkililer bir an önce işlerini tamamlayıp burayı bir düzene koymalılar. Bizler bu durumdan çok şikayetçiyiz” dediler.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER