banner249

Mahkemeden şok karar!

İzmir'in Konak ilçesinde, hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdıktan sonra yakalanan kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mahkemeden şok karar!
banner240

Olay, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Kadın Doğum Servisinde meydana geldi. Suriye uyruklu bir aileye kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan, ancak aslında işsiz olan S.G. (51), test bahanesiyle 3 gün önce dünyaya gelen bebeği örtüye sararak hastaneden kaçırdı. Bebeği göremeyen aile, durumu yetkililere bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 günlük bebeği kaçıran S.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bebek sağlıklı bir şekilde ailesine teslim edildi.

S.G.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Olayın detaylarına göre, 51 yaşındaki S.G., aileye kendini sağlık görevlisi olarak tanıtıp hastaneyi birkaç gün boyunca ziyaret ediyor, aile ile yakınlık kuruyor, bebeğin bakımına yardım ediyor, keşifler yapıyordu. Bebeği kaçırma olayını planlamış ve aylardır hazırlık yapmıştı.

S.G., ifadesinde, yaklaşık 9 ay önce hamile kaldığını, o dönemde düşük yaptığı için bu durumu imam nikahlı eşinden gizlediğini ve onu evliliğe ikna etmek amacıyla bebeği kaçırdığını iddia etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER