banner249

Kamyonet motosikletle çarpıştı: 2 ölü

Edinilen bilgilere göre kaza Selendi istikametinden Kula istikametine giden Bülent Metin’in kullandığı 45 K 3014 plakalı motosiklete aynı yöne giden Yunus Madan’ın (23) kullandığı 45 K 2976 plakalı araç Kınık Köyü Ramazan Hocalar Mahallesi civarında arkadan çarptı.

Kamyonet motosikletle çarpıştı: 2 ölü
banner240

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre sürüklenen pınar ağaç dalları yüklü Motosiklette bulunan sürücü Bülent Metin (38) ile arkasında bulunan eşi Birgül Metin (37) asfalt zemine çakıldılar. 


Ağır yaralı olarak Selendi Devlet Hastanesine kaldırılan metin çifti yapılan ilk müdahalenin ardından Salihliye sevk edilirken durumu ağırlaşan Bülent Metin Kula Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Eşi Birgül Metin Salihli devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Yunus Madan ise Jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Bülent Metin özel bir akaryakıt istasyonu da pompacı olarak çalıştığı ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi. Kazayı duyan ailesi ve yakınları hastane önüne akın ederken daha sonra ölüm haberi ile gözyaşlarına boğuldular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER