banner249

Hayırdır dağ başı mı burası!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dün akşam yaşanan bir tartışmanın ardından gelişen olaylarda, kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen iki ayrı kurşunlama olayı şehirde endişe yarattı.

Hayırdır dağ başı mı burası!
banner240

İlk olay, Pamukkale ilçesine bağlı Dokuzkavaklar Mahallesi'nde gerçekleşti. Saat 21.50 sularında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişiler tarafından bir simit fırınına doğru 3 el ateş açıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekibi, kurşunlanan evden parmak izi ve boş kovanlar topladı. Saldırganların kimliğini tespit etmek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Ertesi gün akşam saatlerinde ise Merkezefendi ilçesine bağlı Sevindik Mahallesi'nde bir grup arasında nedeni henüz bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. Olaya tanık olan çevredekilerin araya girmesiyle gruplar ayrıldı, ancak öfkesi dinmeyen bazı kişiler kendi aralarında tartıştıkları kişiyi bulmak için bir kahvehaneye gitti. Ancak kahvehanede hedeflerini bulamayan saldırganlar, ellerindeki silahlarla tartıştıkları kişinin evine 8 el ateş açtılar, evi kurşun yağmuruna tuttular. Saldırganlar, olay yerinden hızla kaçarak izlerini kaybettirdi.

Polis, bu iki ayrı kurşunlama olayının ardından şüphelileri bulmak ve olayları aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olaylarla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıktıkça güncel bilgiler sunmaya devam edecek.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER