banner249

Hayat Kurtarmak Kanlarında Var

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bir kez daha kan bağışına destekte bulundu. “Her Damla Kan, Kurtarılacak Bir Can” düsturundan hareketle yola çıkan Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yine gönüllü kan bağışçısı oldu.

Hayat Kurtarmak Kanlarında Var
banner240

07/01/2016 tarihinde  Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına ev sahipliği yapan Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü; sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği duyarlılıkla örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Genç yaşlı; bayan erkek demeden,   yaşı-kilosu ve sağlık durumu uygun olan İl Müdürlüğü Çalışanları ve vatandaşlarımızın yoğun destek verdiği kan bağışı kampanyası ile kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu bilincini yerleştirdi.

Bu tür sosyal sorumluluk projelerini canı gönülden desteklediğini belirten Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdullah Mersin, kan bağışında bulunarak gönüllük esasına dayalı bu projeye İl Müdürlüğü olarak sürekli destek vereceklerini bildirdi.

07/01/2016 tarihinde il müdürlüğü konferans salonunda Dr. Osman Murat Erverdi tarafından kemik iliği nakli hakkında İl Müdürlüğü personeline bilgilendirme konferansı verildi.

Lösemi hastalarının tedavisinde son derece önemli olan kemik iliği nakli hakkında bilgilendirme yapan  Dr. Erverdi, bu uygulamanın detayları hakkında çarpıcı bilgiler verdi.

Kemik iliği naklinde tedavi esasları, kimlerden nasıl kök hücre alınabileceği, kemik iliği veren ve alan bireyler tarafından karşılaşabilinecek olası durumların neler olduğu hakkında açıklamalarda bulunan Erverdi, bu tip operasyonlarla sağlığına kavuşan hasta sayılarının çokluğuna dikkat çekti.

Konferansı ilgi ile dinleyen İl Müdürlüğü çalışanları ise, bu tür konferansların hayatın her döneminde çok yakınlarımızın bile başına gelebilecek hastalıklarda neler yapılabileceği konusunda ışık tuttuğunu belirterek, kemik iliği nakli konusunda bilinmeyen bir çok gerçekliği öğrendiklerini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER