banner249

Aile Sağlığı Çalışanları Çalıştayı

Sağlık Sen Denizli Şubesi bu sene ilkini düzenlediği aile sağlığı çalışanları çalıştayını gerçekleştirdi.

Aile Sağlığı Çalışanları Çalıştayı
banner240

Çalıştaya halk sağlığı müdür yardımcıları Dr. Abdülaziz Ünal , Mehmet Burdurlu ve DASMED Başkanı Ümran SARALDI ve çok sayıda aile sağlığı çalışanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan çalıştay Denizli Sağlık Sen Şube Başkanı ve Halk Sağlığı Müdür yardımcılarının konuşmalarıyla devam etti. 

Çalıştayın ilk bölümü Aile Sağlığı Çalışanlarının sorunları dinlenerek başlanıldı.Başlıca dikkat çeken konular yıpranma payı,kreş yardımı,atama nakil yönetmeliği,çalışma koşulları,izin alma durumunda çıkan sıkıntılar,aile sağlığı çalışanları yönetmeliğinin güncellenmesi çalışma yerlerine göre ücretin değişmesi eğitim ile ilgili sorunlar konuşuldu.Sorunlarla ilgili müdür yardımcıları bilgilendirme yaptı. Gerekli notları ilgili yetkililer not aldı. 

Calistayin kapanışında Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu aile sağlığı çalışanlarının tüm sorunlarını bakanlık, müdürlük ve genel merkezimizin ilgili muhataplarına iletecegini ve gerekli takibi yapacağını belirtti.Çalışanların ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek her zaman çalışanların yanında olan sendikal anlayışı benimsediklerini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER