banner249

Validen ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Afyonkarahisar kent protokol üyeleri, göreve yeni atanan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Validen ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti
banner240

Özel'e ilk ziyareti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette Özel’e, kent hakkında bilgiler aktaran Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri bünyesinde barındıran eşsiz bir kent olduğunu söyledi. 


Ziyaret nedeniyle Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, onur ve gurur duyduğunu belirten Özel, Afyonkarahisar’daki can ve mal güvenliği ile huzur ve sükunun sağlanmasında, yaşanan olumsuz olaylar karşısında yapacakları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

Özel, daha sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında kabul etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi olarak tüm kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti. Kurumlar arası işbirliğinin Afyonkarahisar'a sağladığı faydalardan bahseden Başkan Çoban, bu uyumun daim olması temennisinde bulundu. Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER