banner249

Bundan sonra Ordu için çalışacağım!

Son Valiler Kararnamesi’yle Ordu’ya atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, görev süresince güzel hizmetler yaptığına inandığını, bundan sonraki süreçte de Ordu için çalışacağını söyledi.

Bundan sonra Ordu için çalışacağım!
banner240

Atama kararı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarlılardan halklarını helal etmesini istedi. Balkanlıoğlu, “22 Mayıs Bakanlar Kurulu kararnamesi ile Resmi Gazete'de yayınlanan valilere ilişkin kararname ile 3,5 yıldır valilik görevini sürdürdüğüm Afyonkarahisar ilimizden Karadeniz’de Ordu ilimize atanmış bulmuyorum. Ben de kararnamede gördüm ismimi. 


Daha önceden bir talep olduğundan değil ama nasipmiş, kısmetmiş. Ordu Büyükşehir malum. Karadeniz’in incisi diye bilinir. Ancak biz Afyonkarahisar'a bayağı bir alışmıştık, burada da halkla bütünleşerek güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Afyonkarahisar halkına, bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.

 Burada bir hizmeti üretebilmişsek, milletin kalbine, gönlüne girebilmişsek bu Afyonkarahisar'daki değerli kardeşlerim, dostlarım sayesinde olmuştur. Beni sadece üzen tek şey alışmış olduğum Afyonkarahisar'a, halkına veda ediyor olmak. Bunun dışında hakkımızda hayırlı olsun diyorum ve bütün Afyonkarahisarlı kardeşlerime haklarını helal etsinler diyorum. Kendilerini de her zaman için Ordu’ya bekleriz. 

Olan her şeyde bir hayır vardır, diyorlar. Mevla’m neylerse güzel eyler. Bu açıdan bize teveccüh edip Ordu iline vali olarak atayan Bakanlar Kurulu'na da teşekkür ediyorum” dedi. 

“BASINA KIRGIN DEĞİLİM”
Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’daki görevi sırasında hakkında yapılan haberler nedeniyle basına herhangi bir kırgınlığının olmadığını da ifade ederek şöyle devam etti, “Basının doğasında vardır. Yani her şey bizim hoşumuza gitmez. Yaptığımız bazı işler muhakkak ki başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir, yanlış işler de yapabiliriz. 

Bunların hakaret cümleleri içermemek şartıyla basında yer bulması bizi o an için kızdırır ama makul bir zamanda düşündüğümüz zaman hak verirsin. Bu anlamda burada da bazı sıkıntılar yaşadık. Bu da basında yer buldu ama sonuçta her şey takdir, olacağı varsa oluyor, yapılacak bir şey yok. Bu anlamda basın mensuplarına da teşekkür ediyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER